Σάλος με Λίνα Κοεμτζή: «Αυτοί διακινούσαν τις γuμνές φωτογραφίες της»

184
Σάλος με Λίνα Κοεμτζή Αυτοί διακινούσαν τις γυμνές φωτογραφίες της
Σάλος με Λίνα Κοεμτζή Αυτοί διακινούσαν τις γυμνές φωτογραφίες της

Θύμα νεαρών που την εκβίαζαν εκτιμά ότι έπεσε η Λίνα Κοεμτζή, μάρτυρας, ο οποίος ήταν παρών όταν νεαροί αντάλλασσαν μεταξύ τους γuμνές φωτογραφίες της κοπέλας.

Όπως είπε ο μάρτυρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Γ. Κηπουρού, βρισκόταν σε ένα πάρκο με μια παρέα νεαρών, 17 – 18 ακόμα και 15 ετών που του έδειξαν τις γuμνές φωτογραφίες της Λίνας Κοεμτζή.

Οι νεαροί αυτοί έστελναν μέσω των κινητών τους ο ένας στον άλλον τις φωτογραφίες της κοπέλας και έκαναν πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για εκείνη.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η Λίνα Κοεμτζή κατά πάσα πιθανότητα εξωθήθηκε στην αυτοκτονία, καθώς κάποιοι την εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιήσουν τις γuμνές αυτές φωτογραφίες της.

Όπως είπε, είναι καθημερινή τακτική και απόλυτα φυσιολογικό στις παρέες των νέων να ανταλλάσσουν τέτοιες φωτογραφίες.

Λίνα Κοεμτζή

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ενδεχομένως η Λίνα Κοεμτζή να υπέκυψε στους αρχικούς εκβιασμούς των νεαρών, να έκανε ό,τι της ζήτησαν, εκείνοι να το βιντεοσκόπησαν και να την εκβίασαν εκ νέου.

Διαβάστε ακόμα:  Πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας

«Δεν πρόκειται ούτε για κύκλωμα, ούτε για συμμορία. Το κάνουν για μαγκιά, αλλά είναι χειρότερο και από bullying», είπε ο νεαρός, ο οποίος γνώριζε τη Λίνα Κοεμτζή.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν έχει πάει να καταθέσει στις αρχές, αλλά βλέποντας τη μητέρα της Λίνας πάνω στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών να απειλεί να πέσει συγκλονίστηκε.

«Είδα μια μάνα σε απόγνωση να απειλεί να πεθάνει. Δεν αξίζει σε κανέναν κάτι τέτοιο και θέλω να προστατευθούν και άλλες κοπέλες. Οποιαδήποτε μπορεί να πέσει θύμα ενός παρόμοιου εκβιασμού», είπε.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ