ΛΑΛΗΣΑΜΕ! Ο Κορονοϊός στο κρεβάτι θέλει μόνο το ΔΙΧΤΥΩΤΟ μπλουζάκι! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα μας τρελάνει

ΛΑΛΗΣΑΜΕ! Ο Κορονοϊός στο κρεβάτι θέλει μόνο το ΔΙΧΤΥΩΤΟ μπλουζάκι! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα μας τρελάνει

Όπως διαπιστώνουμε είναι παρά πολλοί αυτοί που έχουν λαλήσει από την κλεισούρα της καραντίνας και βρίσκουν διαφόρους τρόπους για να ξεσπάσουν. Άλλοι πάλι όπως η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανεβάζουν πιπεράτες φωτογραφίες διότι έχουν τα προσόντα να το πράξουν.

Η όμορφη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στο instagram, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες απί την καραντίνα που είναι ικανές να στείλουν τους θαυμαστές της στο τρελοκομείο.

Δείτε αυτήν που ανέβασε πρόσφατα και βρίσκεται  πάνω στο κρεβάτι μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και το διχτυωτό μπλουζάκι.

Είναι τρέλα το κορίτσι και μας το δείχνει!

 

View this post on Instagram

Όχι ένας ακόμα "οδηγός επιβίωσης" εν μέσω καραντίνας ? Ζήτησα 1 ώρα ρεπό απ' την οικογένεια και κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου για να σου προτείνω έξυπνα πράγματα που μπορείς να κάνεις, αφού έχεις εξαντλήσει αυτά που όλοι σου έχουν ήδη πει, και θα μπορούν και να λειτουργήσουν και στην έκδοση "μαμά με 2 παιδιά-που καθόλου χρόνο δεν έχει για να φτιάξει τις ντουλάπες της"! To πρώτο μου άρθρο στο @ladylike.gr είναι γεγονός!!!! Πολύ θέλω τη γνώμη σας και προτάσεις για θέματα που θέλετε να μιλήσουμε! #mamaknowsbest #bloggermom #ninjamom Pic by @mariadelakou

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on