ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Η Νικολέττα Ράλλη με φονικό ΜΠΟYΣΤΟ μας άφησε άφωνους! ΦΩΤΙΑ στα κόκκινα!

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Η Νικολέττα Ράλλη με φονικό ΜΠΟYΣΤΟ μας άφησε άφωνους! ΦΩΤΙΑ στα κόκκινα!

Η Νικολέττα Ράλλη γνωρίζει παρά πολύ καλά τον τρόπο για να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της. Η μελαχρινή παρουσιάστρια  και ηθοποιός από την Πάτρα αν και διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης τ στο πρώτο της παιδί, δεν παραλείπει να τροφοδοτεί με φωτογραφίες το instagram της προκαλώντας εγκεφαλικά.

Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε μια φωτογραφία της από παλιότερη επίσκεψη στην Ιταλία όπου φοράει ένα κόκκινο μπλουζάκι που αφήνει σε πλήρη θέα τα εντυπωσιακά της προσόντα.

Αυτή η ενέργεια της δεν άφησε ασυγκίνητους τους followers  της που έσπευσαν να την γεμίζουν με κολακευτικά σχόλια και φιλοφρονήσεις.

Η ίδια για να εξηγήσει τους λόγους που ανέβασε αυτήν την φωτογραφία έγραψε:

Όταν θέλεις λίγο κόκκινο στο timeline σου♥️ Photo credits @papadakispress
Σε αλλά νέα το προγραμμα σήμερα έχει ταράτσα, λέω να φτιάξω αγγινάρες με αρακά, να ζυμώσω ψωμί για πρώτη φορά και να πιάσω στόχο 5000 βήματα μέσα στο σπίτι μου!
Υγ: Το γυαλι της φωτογραφίας το οποίο το είχα πληρώσει χρυσό, το είχα αφησει κυριολεκτικά για δέκα δευτερόλεπτα σε μια γωνίτσα στην Αρένα της Βερόνας και εξαφανίστηκε!”

View this post on Instagram

Όταν θέλεις λίγο κόκκινο στο timeline σου♥️ Photo credits @papadakispress Σε αλλά νέα το προγραμμα σήμερα έχει ταράτσα, λέω να φτιάξω αγγινάρες με αρακά, να ζυμώσω ψωμί για πρώτη φορά και να πιάσω στόχο 5000 βήματα μέσα στο σπίτι μου! Υγ: Το γυαλι της φωτογραφίας το οποίο το είχα πληρώσει χρυσό, το είχα αφησει κυριολεκτικά για δέκα δευτερόλεπτα σε μια γωνίτσα στην Αρένα της Βερόνας και εξαφανίστηκε!

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

Διαβάστε περισσότερα