Κομμωτήρια και Κέντρα Αισθητικής: Η άρση των μέτρων βάζει μαχαίρι σε καφέδες και περιοδικά!

Κομμωτήρια και Κέντρα Αισθητικής: Η άρση των μέτρων βάζει μαχαίρι σε καφέδες και περιοδικά!

Άλλη μια πρωτοτυπία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που  από ότι φαίνεται δεν έχει σχέδιο  για να βγούμε από την πανδημία, θα αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής αφού πλέον δεν θα επιτρέπεται ούτε η χορήγηση κάποιου αφεψήματος ή περιοδικού κατά την διάρκεια παραμονής στον χώρο τους αλλά ούτε και περιοδικά τα οποία υπήρχαν έτσι ώστε να διαβάζει κατά την διάρκεια την παραμονής του στο κατάστημα ο πελάτης….

Πρωτοφανή και πρωτόγνωρα θα είναι τα μέτρα που θα ισχύσουν σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, επιχειρήσεις που θα είναι στην πρώτη γραμμή του σχεδίου άρσης των μέτρων.

Πέραν του ότι είναι δεδομένο πως τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα εντός των επιχειρήσεων, ενώ οι δεύτεροι θα πρέπει να προμηθευτούν και γάντια, τα οποία θα αλλάζουν σε κάθε πελάτη, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά μέτρα που δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, στα κέντρα αισθητικής αλλά και στα κομμωτήρια θα αποτελεί όπως είναι φυσικό παρελθόν οποιαδήποτε εξυπηρέτηση πέραν από τη βασική φροντίδα για την οποία έκλεισε ραντεβού ο πελάτης.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του κλάδου δεν θα μπορούν πια να προσφέρουν καφέ ή κάποιο αφέψημα στους πελάτες όπως γινόταν στην προ κορονοϊού εποχή, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα αφαίρεσης της μάσκας από την πλευρά του πελάτη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει και ο πελάτης να λάβει κάποια μέτρα πριν εισέλθει στο κατάστημα. Ειδικότερα όπως θα γίνει γνωστό και με σχετική εγκύκλιο, οι πελάτες που θα επισκέπτονται κομμωτήρια αλλά και κέντρα αισθητικής δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους σακούλες από άλλα καταστήματα, παρά μόνο την τσάντα τους με τα απαραίτητα.

Διαβάστε περισσότερα