ΚΟΛΑΣΤΗΚΑΜΕ! Η Νικολέττα Ράλλη με ΤΡΕΛΟ στnθος “έριξε” το διαδίκτυο! Δεν το περιμέναμε!

ΚΟΛΑΣΤΗΚΑΜΕ! Η Νικολέττα Ράλλη με ΤΡΕΛΟ στnθος "έριξε" το διαδίκτυο! Δεν το περιμέναμε!

Δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια να υποστεί κάποιος ένα εγκεφαλικό, ειδικά την χρονική περίοδο της καραντίνας  που βιώνουμε , ειδικά όταν έχει απέναντι του τα εκπληκτικά προσόντας της Νικολέττας Ράλλη. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια με μια φωτογραφία  που δεν έχει προηγούμενο έριξε το διαδίκτυο και σκόρπισε τους άντρες στα τέσσερα σημεία του..

ορίζοντα. Η Νικολέττα Ράλλη ανεβάζοντας μια throwback φωτογραφία της θέλησε να μα δείξει το υπέροχο μποuστο της φορώντας; ένα πολύ αποκαλυπτικό σετ εσωροuχων

Ακόμη και τώρα που η Νικολέττα Ράλλη βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και εν μέψ πανδημίας κατορθώνει με τις φωτογραφίες της να ρίχνει το instagram.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο στο προφίλ της.

View this post on Instagram

Στο τελευταίο μου Q&A έλαβα παρά πολλές ερωτήσεις όσον αφορά το στήθος μας και πώς μπορούμε να το διατηρήσουμε σφριγηλό, ειδικά όσες έχουμε αρκετά μεγάλο. Καταρχάς, να σας πω από τώρα ότι το σημερινό άρθρο δεν απευθύνεται σε έγκυες ή σε γυναίκες μετά θηλασμού εποχής. Όσον αφορά αυτή την «φάση» θα σας γράψω όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα θα σας μιλήσω για την δίκη μου εμπειρία και πώς κατάφερα με λίγα πράγματα να διατηρήσω το στήθος μου… (η συνέχεια στο link στο προφίλ μου) @queengr ?

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

Διαβάστε περισσότερα