7 Χαρακτηριστικά των Γυναικών που τις κάνουν να ντρέπονται, αλλά ξετρελαίνουν τους Άντρες. Στο 7 Κανείς Δεν μπορεί να αντισταθεί

279

Μερικές φορές τα ελαττώματα μας ενισχύουν την ελκυστικότητά μας και τα χαρακτηριστικά για τα οποία ντρεπόμαστε,αποδεικνύεται ότι είναι αξιολάτρευτα και ακόμη και σαγηνευτικά για τους άνδρες.

Ακολουθούν πολλά ερευνητικά στοιχεία που αποδεικνύουν την ακόλουθη δήλωση:η ελκυστικότητα δεν σημαίνει πάντα ότι πρέπει να είσαι άψογη.

1.Ιδρώτας

Όταν βγαίνετε από το γυμναστήριο ιδρωμένες, είναι κάπως ενοχλητικό. Οι άνθρωποι μπορούν να διακρίνουν περισσότερα από 1 τρισεκατομμύρια είδη αρωμάτων.

Και ενώ ο ιδρώτας μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο πράγμα, λέει πολλά για τα συναισθήματά μας. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι το «άρωμα της ευτυχίας» είναι πολύ μεταδοτικό και όταν το μυρίζουμε, νοιώθουμε θετικά συναισθήματα.

 

 

2. Μεταδοτικό γέλιο

Οι ψυχολόγοι λένε ότι όταν συναντήσουμε κάποιον που μας κάνει να γελάμε πραγματικά, η ρομαντική σχέση με αυτό το άτομο μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.

3. Γυαλιά

Πλέον, δεν χρειάζεται να φοράτε τα γυαλιά σας μόνο όταν διαβάζατε. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες που φορούν γυαλιά πιο ελκυστικές και σέξι.

Διαβάστε ακόμα:  ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ! Δείτε πως θα αποκτήσετε λευκά δόντια με φυσικό τρόπο

4. Σημάδι από το μαγιό

Οι φωτεινές περιοχές στο μαυρισμένο σώμα σας, φαίνεται ότι δείχνουν πολύ ελκυστικές. Τραβούν την προσοχή των ανδρών και τους κάνουν να θέλουν να αγγίξουν αυτά τα τρυφερά μέρη του δέρματός σας.

5. Ανακατεμένα μαλλιά

Οι φυσικές μπούκλες στα μαλλιά ή ένα ατημέλητο πιάσιμο, κάνουν τους άνδρες να μη φοβούνται μη τα χαλάσουν, όταν σας αγκαλιάζουν. Επιπλέον, φαίνονται πιο φυσικά και τους αρέσουν.

6. Εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι το 40% των ανθρώπων, θεωρούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ πιο ελκυστικές.

7. Πιασίματα

Τα πιασίματα στη γυναίκα, προσθέτουν επιπλέον πόντους στην ελκυστικότητά της. Οι επιστήμονες λένε ότι το πιο σημαντικό είναι να δίνετε προσοχή στις αναλογίες του σώματός σας.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες που κοίταξαν εικόνες γυναικών με τύπο σώματος κλεψύδρας, αισθάνθηκαν περισσότερες παρορμήσεις στις ζώνες του εγκεφάλου τους, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ευχαρίστηση.

Μπόνους

Η γυναίκα που δεν φοράει μακιγιάζ, έχει αχτένιστα μαλλιά και κλέβει φαγητό από το πιάτο ενός άνδρα, είναι η πιο ελκυστική γυναίκα στα μάτια του.

Διαβάστε ακόμα:  Δείτε ΠΟΣΑ Χιλιόμετρα ΠΡΕΠΕΙ να περπατάτε Καθημερινά για να Χάσετε 5 Κιλά μόλις σε 1 Μήνα, ΧΩΡΙΣ καθόλου Δίαιτα!

Credit: brightside.me

Διαβάστε την συνέχεια εδώ