ΚΑΗΚΑΜΕ με το μίνι της Κατερίνας Καραβάτου! Έριξε το instagram η παρουσιάστρια!

ΚΑΗΚΑΜΕ με το μίνι της Κατερίνας Καραβάτου! Έριξε το instagram η παρουσιάστρια!

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η πασίγνωστη παρουσιάστρια της πετυχημένης πρωινής εκπομπής “Στην Φωλιά των Κουκου” και μια από τις πιο λαμπερές και γοητευτικές παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης και την εγχώριας σόου-μπιζ. Ο προσηνής χαρακτήρας της και ο ευγενικός λόγος της την έχουν καταστήσει μια..

από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού.

Ταυτόχρονο πρόκειται για μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα που σε κάθε της φωτογραφία προκαλεί τον θαυμασμό με την άψογη σιλουέτα της.

Σήμερα ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι είναι ένα από τα πολύ δυνατά ονόματα στο χώρο της παρουσίασης αλλά και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα!

View this post on Instagram

Αρχικά καλημέρα σε όλους!!!! Ναι, από τη φωτογραφία φαίνεται πόσο ωραία μέρα έχει σήμερα!!! Το κρατάμε αυτό, αλλά το θέμα ειναι άλλο: βρήκα αυτόν που ψάχναμε!!! Το Διευθυντή Παραγωγής της εκπομπής μας!!! Τον κύριο Νίκο Βλάχο!!!! @nickievlachos Ναι, ναι, αυτόν που δίνει τα δώρα…..!!! Καλή δύναμη τώρα Νικάκι…..!!!! Πολλά πολλά φιλιά απ´ όλους μας σε όλους σας αγαπημένοι μας!!!!! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on

Διαβάστε περισσότερα