Ιωάννα Παλιοσπύρου ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ακούστε την φωνή της κατηγορούμενης όταν σχεδίαζε την επίθεση!

Ιωάννα Παλιοσπύρου ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ακούστε την φωνή της κατηγορούμενης όταν σχεδίαζε την επίθεση!

Τελικά δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα! Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη λογίστρια Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα έχει πλέον στα χέρια της και την φωνή της 35χρονης κατηγορούμενης που συνελήφθη ως ύποπτη για την επίθεση με θειικό οξύ.

Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρίας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης). Μάλιστα, όταν από την εταιρία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί «Myway», προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

«Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα κι εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις αρχές» αποκάλυψε, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Δημήτρης Μπήτας, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

Διαβάστε περισσότερα