Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι αρχές ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ την μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε με το ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ! Βίντεο Ντοκουμέντο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι αρχές ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ την μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε με το ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ! Βίντεο Ντοκουμέντο

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε άγρια επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα Αττικής. Οι αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε το θειικό στο πρόσωπο και στο σώμα της 34χρονης λογίστριας

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star, οι αστυνομικοί έπειτα από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η 34χρονη, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση φαίνεται να έχει πάρει κι άλλο δρόμο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη ήταν κατηγορηματική από την αρχή στα λόγια της προς τους αστυνομικούς, πως δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο που της επιτέθηκε.

Η κατάθεσή της έβαλε την έρευνα της αστυνομίας σε νέα τροχιά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός, που να προσέλαβε και να πλήρωσε μια άγνωστη κοπέλα με εντολή να επιτεθεί και να παραμορφώσει την 34χρονη μια για πάντα.

Τα πρώτα στοιχεία “φωτογραφίζουν” ως γυναίκα την ηθικό αυτουργό, με τις υποψίες να πέφτουν σε δύο άτομα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας. Οι αρχές, ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι αρχές να προήλθαν από άνδρα.

Διαβάστε περισσότερα