Ιωάννα Παλιοσπύρου ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΠΡΩΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ της που ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ οι αρχές! Ποιο το ΚΙΝΗΤΡΟ!

Ιωάννα Παλιοσπύρου ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΠΡΩΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ της που ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ οι αρχές! Ποιο το ΚΙΝΗΤΡΟ!

Ξετυλίγεται απότομα το κουβάρι του μυστήριου που καλύπτει την άγρια επίθεση στην Καλλιθέα με θειικό οξύ στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου από τις αστυνομικές αρχές! Μάλιστα ως βασική ύποπτη είναι μια γυναίκα που είναι πρώτη ξαδέρφη του θύματος! Οι αρχές έχουν ανακαλύψει και το κίνητρο της επίθεσης που σημάδεψε για πάντα την άτυχη λογίστρια…

στη φωτογραφία, καθώς και σε άλλες ακόμα , εικονίζεται η πρώτη εξαδέλφη του θύματος. Μια εξαιρετικά όμορφη κοπέλα που έχει καταθέσει ότι γνωρίζει στην αστυνομία)

Η πρώτη εξαδέλφη, θεωρείται από τις αρχές, η μια από τις τρεις βασικές ύποπτες γυναίκες που μπορεί να κρύβονται πίσω από το χτύπημα σε βάρος της 34χρονης εξαδέλφης της, στην Καλλιθέα.

Η μια απ’ αυτές πάντως παρουσιάζει ατράνταχτο άλλοθι, αλλά οι αρχές δεν αποσαφηνίζουν αν πρόκειται για την 1η εξαδέλφη ή για την Ρωσίδα Έλενα που έχει το εξώγαμο, με στέλεχος της ασφαλιστικής εταιρείας που την «πέταξε στο δρόμο», με το παιδί του στην αγκαλιά ή για κάποια τρίτη γυναίκα.

Μόνον στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης, ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ, από το αστυνομικό δελτίο, σε μια από τις πιο συγκλονιστικές υποθέσεις της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα