Η Σμαράγδα Καρύδη ξαπλώνει ΤΣΙΤΣΙΔΗ στην παραλία! Τι ΠΟΔΙΑ είναι αυτά!

Η Σμαράγδα Καρύδη ξαπλώνει ΤΣΙΤΣΙΔΗ στην παραλία! Τι ΠΟΔΙΑ είναι αυτά!

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός που έίναι πολύ δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό. Το αυθόρμητο χιούμορ της και η λαμπερή εμφάνιση της της είναι δυο όπλα που την κάνουν ακαταμάχητη. Η Σμαράγδα Καρύδη έχει Θέατρο και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχει πάρα πολλές συμμετοχές σε ελληνικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις…

Ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής όταν ήταν ακόμη παιδί και, συγκεκριμένα, το ντεμπούτο της έγινε το 1972, σε ηλικία μόλις 3 ετών, μέσα από την κινηματογραφική ταινία «Ερωτική Συμφωνία», στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Στην εν λόγω ταινία, συμμετείχε και ο πατέρας της, ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Καρύδης.

Επίσης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί της Αίγινας στο οποίο διαμένει μόνιμα. Σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται την θάλασσα την οποία λατρεύει ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες όπως η σημερινή στην οποία ποζάρει στην ακροθαλασσιά μαζεύοντας χιλιάδες κολακευτικά σχόλια από τους θαυμαστές της..

Διαβάστε περισσότερα