“ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ”: Η σειρά που επιστρέφει από τον δημιουργό του “Κάτω Παρτάλι”

"ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ": Η σειρά που επιστρέφει από τον δημιουργό του "Κάτω Παρτάλι"

Ο Θοδωρής Πετρόπουλος  που είναι δημιουργός της πετυχημένης κωμικής σειράς, επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτήν την φορά αναβιώνοντας μια δραματική σειρά που γυρίστηκε πριν από σαράντα τέσσερα χρόνια και σημείωσε σημαντική  τηλεοπτική επιτυχία.

Ο Θοδωρής Πετρόπουλος  γνωστός και με το ψευδώνυμο Λευτέρης Παπαπέτρου μετά την τελευταία του μεγάλη επιτυχία το «Κάτω Παρτάλι» στο Mega και με φανατικούς θαυμαστές του που τον ακολουθούν από την εποχή της «Ντόλτσε Βήτα», του «Είσαι το Ταίρι μου» και των «Εγκλημάτων», όλοι θα περίμεναν ότι η επιστροφή του στην τηλεόραση θα γινόταν με μία κωμωδία.

"ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ": Η σειρά που επιστρέφει από τον δημιουργό του "Κάτω Παρτάλι"

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό ο δημιουργός ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με ένα δράμα. Με τη μεταφορά, 44 χρόνια μετά, της τηλεοπτικής επιτυχίας «Οι Πάνθεοι».

Μία ασπρόμαυρη μυθιστορηματική σειρά με απίστευτο καστ για την εποχή του, που δυστυχώς δε διασώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ, παρά μόνο το πρώτο και τελευταίο από τα 100 επεισόδια της τρίχρονης τηλεοπτικής ζωής του.

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο είναι του παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ο σεναριογράφος έχει ήδη έτοιμα 24 επεισόδια, για δύο κύκλους των 12 επεισοδίων, με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα το 2021.

Διαβάστε περισσότερα