Η Νατάλι Θάνου ποζάρει με τα δίμετρα πόδια της ΟΛΟγuμνη. ΟΛΑ στην ΦΟΡΑ!

Η Νατάλι Θάνου ποζάρει με τα δίμετρα πόδια της ΟΛΟγuμνη. ΟΛΑ στην ΦΟΡΑ!

Η Νατάλι Θάνου είναι μια από τις πιο αισθησιακές παρουσίες στην Ελληνική showbiz.  Με εντυπωσιακές αναλογίες έχει κατορθώσει να αναδειχθεί playmate 2007 σάρωσε τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Έχει ασχοληθεί και με το μοντέλινγκ και με το εντυπωσιακό ύψος της (1,82 μ) έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στις πασαρέλες.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Ελληνοσέρβα καλλονή, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αφού έχει κάνει οικογένεια και αποκλειστική ενασχόληση της είναι ο γιος της.

Η Νατάλι Θάνου ποζάρει με τα δίμετρα πόδια της ΟΛΟγuμνη. ΟΛΑ ατην ΦΟΡΑ!

Όμως η Νατάλι Θάνου παραμένει μια  πολύ ελκυστική γυναίκα και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram , ρίχνει ενίοτε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Όπως με την  φωτογραφία όπου ποζάρει  ξαπλωμένη φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι και μη φορώντας τίποτα εσωτερικά, μας απλώνει τα διαστημικά ανοίγματα της.

Από ότι βλέπετε τα δίμετρα πόδια της μόλις χωράνε στο κρεβάτι και το θέαμα είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικό.

Δείτε και μόνοι σας!

View this post on Instagram

GIVEAWAY!!!⚡️??⚡️ Πολεμησε το τοπικο παχος με HOT & COLD θεραπεια που με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους δίνει την δυνατότητα να χαθουν αρκετά κιλά και μάλιστα από προβληματικές περιοχές!? Κέρδισε 2 ολοκληρωμένα προγράμματα Hot & Cold με 3 απλα βηματα: •like στην photo •ακουλοθησε @natali_thanou & @medicosmetic.gr •mention 2 φιλες σου Kαι ετοιμάσου για το καλοκαιρι της ζωής σου??✨✨✨???⚡️⚡️?!!!

A post shared by N a т a l i T h a n o u (@natali_thanou) on

Διαβάστε περισσότερα