Η Ιωάννα Τούνη κάνει κόλπα στο κρεβάτι με το ΝΕΟ της ΑΜΟΡΕ! Μην το χάσεις!

Η Ιωάννα Τούνη κάνει κόλπα στο κρεβάτι με το ΝΕΟ της ΑΜΟΡΕ! Μην το χάσεις!
Η Ιωάννα Τούνη κάνει κόλπα στο κρεβάτι με το ΝΕΟ της ΑΜΟΡΕ! Μην το χάσεις!

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως ξαναβρήκε την ηρεμία στα αισθηματικά της αφού δηλώνει ξανά ερωτευμένη! Και όχι μόνο αυτό αλλά  η πρώην παίκτρια του my style rocks, βάλθηκε να μας τρελάνει με την φωτογραφία που ανέβασε με το νέο της αμόρε στο κρεβάτι που…

…είναι ξαπλωμένοι και έτοιμοι για τρελίτσες. Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο “έριξε” το instagram…

Βέβαια για καλό και για κακό ας φορέσει καμιά χάντρα θαλάσσια το νέο αμόρε διότι είναι παρα πολλοί αυτοί που τον φθονούν και θα ήθελαν με κάθε τρόπο να είναι στην θέση και ξαπλωμένη με την ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη.

Εμείς θα τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο και…καλούς απογόνους!

Δείτε τι έγραψε η Ιωάννα Τούνη για το νέο της αμόρε:

“Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι ?? Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒?”

View this post on Instagram

????♥ Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι ?? Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒?

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Διαβάστε περισσότερα