Γνωστή τραγουδίστρια σε κέντρο ψυχικής υγείας: Ποια είναι, τι έπαθε

164

Ποια τραγουδίστρια βρίσκεται σε κέντρο ψυχικής υγείας;

Η Michelle Williams που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Destiny’s Child μαζί με την Beyoncé τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε κέντρο ψυχικής υγείας αναζητώντας βοήθεια για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

Η Michelle Williams είχε μιλήσει για αυτό σε τηλεοπτική εκπομπή την περασμένη χρονιά, ενώ θέλησε μετά την είδηση θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τη βοήθεια που ζήτησε…

«Επί χρόνια έχω αφιερωθεί στην ενημέρωση για θέματα ψυχικής υγείας και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να αναγνωρίζουν πότε χρειάζονται βοήθεια, υποστήριξη και συμβουλές από εκείνους που αγαπούν και νοιάζονται να είναι καλά.

Πρόσφατα άκουσα κι εγώ τις ίδιες συμβουλές που έχω δώσει σε χιλιάδες σε όλο τον κόσμο και ζήτησα βοήθεια από μια υπέροχη ομάδα επαγγελματιών υγείας.

Σήμερα περήφανη, χαρούμενη και υγιής δίνω το παρών ως κάποια που πάντα που θα δίνει το παράδειγμα ως ακούραστη υποστηρικτής για την καλυτέρευση εκείνων που βρίσκονται σε ανάγκη. Αν αλλάξεις τη σκέψη σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου», ανέφερε η ίδια στο μήνυμα της στο instagram.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Διαβάστε ακόμα:  Για ΠΡΩΤΗ Φορά: Δείτε την Δίδυμη Αδερφή της Κωνσταντίνα Μιχαήλ και θα Πάθετε Πλάκα! Ολόιδιες;