Γάμος και ζώδια: Αυτά τα ζώδια αποφασίζουν σε χρόνο ρεκόρ να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος και ζώδια: Αυτά τα ζώδια αποφασίζουν σε χρόνο ρεκόρ να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Στην εποχή μας οι σχέσεις και ο γάμος αποτελούν δύσκολα περιστατικά για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν επιθυμούν πλέον τις δεσμεύσεις για διαφόρους λόγους. Και όμως, μέσα σε αυτήν την αβεβαιότητα υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν λογαριάζουν τίποτα και αποφασίζουν στο άψε-σβήσε να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησιάς με τον αγαπημένο τους ή την  εκλεκτή της καρδιάς τους Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Κριός

O Κριός, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστός για το ότι είναι φλογερός. Πρόκειται για τύπο που δεν του αρέσει να χρονοτριβεί για οποιαδήποτε απόφαση για πολύ καιρό. Αντ’ αυτού, του αρέσει να κινείται γρήγορα και να κρατά τη ζωή συναρπαστική. Και αν αυτό σημαίνει να δεσμευθεί επίσημα, δεν διστάζει να το κάνει.

Ο Κριός δεν θα αφήσει τους φίλους ή την οικογένεια του να τον πείσουν να επιβραδύνει ή να σκεφτεί «μια τόσο μεγάλη απόφαση». Αυτό το κριάρι, θα το αισθανθεί απλά σαν μια σπατάλη πολύτιμου χρόνου. Αν είναι ερωτευμένος με τον σύντροφό του, το μόνο λογικό επόμενο βήμα θα είναι να δεσμευθεί και να διατηρήσει την ορμή της σχέσης του.

Ο Κριός είναι επίσης απίστευτα προσανατολισμένος προς το στόχο, οπότε αν είχε τον γάμο στο μυαλό του για χρόνια και συναντήσει το σωστό άτομο, δεν θα περιμένει πολύ για να το κάνει πραγματικότητα.

Γάμος και ζώδια: Αυτά τα ζώδια αποφασίζουν σε χρόνο ρεκόρ να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα απίστευτα προστατευτικό και αγαπησιάρικο ζώδιο, οπότε η ιδέα να ζήσει μια άνετη ζωή σε μια μακρόχρονη σχέση με έναν σύντροφο μπορεί να του φαίνεται εξαιρετικά ελκυστική.

Ο Καρκίνος, επίσης, λατρεύει τη δέσμευση και την ασφάλεια: Πάντα ονειρευόταν τον γάμο. Μόλις βρει τον σωστό σύντροφο, δεν θα θέλει τίποτα περισσότερο από έναν γάμο, παιδιά, ένα σκυλί και οτιδήποτε άλλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Καρκίνος είναι επίσης ένα ζώδιο που ζηλεύει, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να τον έχει οδηγήσει σε αποτυχημένες σχέσεις. Ενώ ο γάμος δεν μπορεί να του εγγυηθεί την ασφάλεια, η ζήλια του μπορεί να κάνει τη σοβαρή δέσμευση, να του φανεί ως μια καλή ιδέα.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να είναι στο επίμεντρο της προσοχής. Δεδομένου ότι τίποτα δεν σε βάζει τόσο πολύ στο προσκήνιο όσο ένας γάμος, το πιθανότερο είναι να μην το πολυσκεφτεί πριν πάρει την απόφαση να δεσμευθεί.

Μπορεί να είναι εύκολο για τον Λέοντα να εμπλακεί στις λεπτομέρειες της «μεγάλης ημέρας» του. Από το τι θα φορέσει, μέχρι ποιον θα προσκαλέσει και ποιον dj θα κλείσει, αυτό το ζώδιο θα θελήσει να ξεκινήσει το συντομότερο τη φάση του σχεδιασμού του γάμου του.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα ξεχάσει τον σύντροφό του στη διαδικασία αυτή. Ο Λέων είναι επίσης παθιασμένος, πιστός και προστατευτικός. Έτσι, ενώ μπορεί να μπει στο trip του ενθουσιασμού για το σχεδιασμό του γάμου, δεν ξεχνάει τη ρομαντική διάσταση της τελετής.

Η έρευνα είναι της Carolyn Steber του Bustle

Διαβάστε περισσότερα