Εurovision 2020: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου θα παρουσιάσουν τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού στο Rotterdam

Εurovision 2020: Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου θα παρουσιάσουν τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού στο Rotterdam

Οι ετοιμασίες για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision   που θα γίνει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ. έχουν ξεκινήσει  και η ΕΡΤ  ανακοίνωσε πως παρουσιαστές-σχολιαστές στα studio του συναυλιακού χώρου Rotterdam  θα είναι οι Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που παρουσίασαν τον διαγωνισμό τραγουδιού  το 2006 στην Αθήνα….

Το δελτίου τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

Από το 2013 το αγαπημένο δίδυμο ενώνει δυνάμεις, πένες και φωνές και περιγράφει το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και τους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Και οι δύο πρωτοπαρουσίασαν το διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα, ο Γιώργος για την τηλεόραση και η Μαρία για το ραδιόφωνο. Η δημοσιογράφος και παραγωγός συνέχισε τις παρουσιάσεις για το ραδιόφωνο και το 2011 έγινε η φωνή της τηλεοπτικής μετάδοσης. Με τον αγαπημένο συγγραφέα και ηθοποιό συναντήθηκαν το 2013 και έκτοτε, πάντα μαζί, αποτελούν την επιλογή της ΕΡΤ στο σχολιασμό των live shows.

Και φέτος λοιπόν, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρίσκονται στα studio του συναυλιακού χώρου Rotterdam Ahoy για την απευθείας μετάδοση των δύο Ημιτελικών στις 12 και 14 Μαΐου και του Μεγάλου Τελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 16 Μαΐου 2020.

#ΟpenUp και… stay tuned στην ΕΡΤ!

Διαβάστε περισσότερα