Εταιρεία RealDoll: Έρχονται τα ρομπότ του σeξ για γυναίκες με βιονικό πeος και υπόσχονται ατελείωτη απόλαυση-video

370
Εταιρεία RealDoll: Έρχονται τα ρομπότ του σεξ για γυναίκες με βιονικό πέος και υπόσχονται ατελείωτη απόλαυση-video

Εταιρεία RealDoll:Έως τώρα μόνο οι άντρες είχαν μόνο την ευκαιρία να κάνουν έpωτα με άψυχες κούκλες.Όμως η εταιρεία RealDoll που κατασκευάζει κούκλες – μηχανές του σeξ για τους άντρες, έχει βάλει στο πρόγραμμα να κάνει χαρούμενες και τις γυναίκες!

Η εν λόγω εταιρεία ετοιμάζει να βγάλει στην αγορά «κούκλους», οι οποίοι θα διαθέτουν μπλε μάτια και βιονικό πeος! Ο κος Matt McMullen από τη RealDoll δήλωσε ότι οι πελάτισσες θα έχουν ακόμα τη δυνατότητα να επιλέξουν οποιοδήποτε μέγεθος πeους τους ταιριάζει!

“Ετοιμάζουμε την αρσενική έκδοση του ρομπότ AI,” δήλωσε ο McMullen στο Daily Star. “Κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τόσο τους άντρες, όσο και τις γυναίκες.”

Ο David Levy, συγγραφέας του Love and Sex With Robots, λέει: “Είμαι βέβαιος ότι οι γυναίκες θα βρουν τα ρομπότ εξίσου ελκυστικά με τους άνδρες. Αν οι γυναίκες που νιώθουν ικανοποίηση από ένα δονητή, φανταστείτε πώς θα νιώσουν με ένα ρομπότ του σeξ.”

Διαβάστε ακόμα:  8 Καθημερινές Συνήθειες των Πλούσιων & Πετυχημένων Ανθρώπων που ΠΡΕΠΕΙ να Υιοθετήσεις στη Ζωή σου. Η 4η είναι Χρυσός!

Τώρα και οι γυναίκες θα έχουν τα δικά τους ρομπότ του σeξ… Και το καλύτερο; Θα είναι πάντα διαθέσιμοι και δεν θα βλέπουν ποδόσφαιρο!

διαφορετικό

Διαβάστε την συνέχεια εδώ