Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε σκοπό να χτυπήσει μετά την Ιωάννα Παλιοσπύρου η 35χρονη Έφη!

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε σκοπό να χτυπήσει μετά την Ιωάννα Παλιοσπύρου η 35χρονη Έφη!

Αναστατωμένη είναι μια νεαρή μελαχρινή γυναίκα από τον επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης κατηγορούμενης,  που θεωρεί ότι ήταν ο επόμενος στόχος μετά το χτύπημα με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μάλιστα οι φόβοι  της αυτοί είναι απόλυτα δικαιολογημένοι έπειτα από την ανακάλυψη των συγκλονιστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης από την αστυνομία…

Μάλιστα, όπως αναφέρει το  lifenews.gr υποστηρίζει έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη Έφη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

Την ίδια ώρα, όσο το «κουβάρι» της υπόθεσης ξεδιπλώνεται, τα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η 35χρονη Έφη είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 35χρονη Έφη φαίνεται να παρακολουθεί με επιμονή την Ιωάννα στα social media και μάλιστα σχεδόν κάτω από κάθε φωτογραφία της η κατηγορούμενη εμφανίζεται να κάνει like.

Από τον περασμένο Ιούνιο φαίνεται πως η 35χρονη Έφη έστηνε συχνά καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας, όπως προκύπτει από την έρευνα στο κινητό της.

Επιπλέον ένα GPS παρακολουθούσε όλες τις διαδρομές της άτυχης 34χρονης και κάθε μετακίνησή της με το αυτοκίνητο.

Η 35χρονη Έφη φαίνεται να ήξερε με ακρίβεια δευτερολέπτου τις κινήσεις της Ιωάννας.

Διαβάστε περισσότερα