ΕΜΦΡΑΓΜΑ! Η φωτογραφία με το ΜΠΟΥΣΤΟ της Βίκυς Χατζηβασιλείου που ΤΡΕΛΑΝΕ την καραντίνα! Τολμάς;

ΕΜΦΡΑΓΜΑ! Η φωτογραφία με το ΜΠΟΥΣΤΟ της Βίκυς Χατζηβασιλείου που ΤΡΕΛΑΝΕ την καραντίνα! Τολμάς;

Τι να γράψουμε για την Βίκυ Χατζηβασιλείου; Η γυναίκα είναι ένα πρότυπο για όλες τις γυναίκες! Είναι μια πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια που ταυτόχρονα διαθέτει μια πολύ δυνατή μόρφωση αφού έχει τελειώσει νομική και διαθέτει και μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που έλκει τους θαυμαστές της σαν μαγνήτης.

Η παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής του Alpha, “Πάμε Πακέτο” που κατέχει τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής στην prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, έχει μάστερ στο ποινικό δίκαιο ενώ έχει και μεταπτυχιακές σπουδές στη ιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με όλα αυτά η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και γυμνάζεται διαρκώς αφού ήταν και αθλήτρια βόλεϊ  με αποτέλεσμα να έχει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, εν μέσω καραντίνας και θα διαπιστώσετε ότι είναι μια πολύ λαμπερή παρουσία.

View this post on Instagram

Υπάρχει μόνο ένας και μοναδικός τρόπος να είσαι καλά μέσα στο σπίτι: να είσαι καλά μέσα…σου.? Καλημέρα αγαπημένοι μου! Υπομονή!❤ Το βραδάκι κατά τις 7μμ, σας περιμένω Καραντίνες μου , Καραντίνοι μου και…Καραφώτη μου @kostaskarafotis_ , στη μεγάλη μας παρέα στο Instagram live μου.? (καθ' ότι είναι …ΚαραΠαρασκευή και θέλουμε και τα άσματα ???) #goodmorning #goodenergy #thinkpositive #stayhome #staystrong #stayhealthy #staytuned #Instagram #live #friday #fridaymood #vikyhatzivasiliou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp #mybooks #αλλαξεζωήκαισώμασε42ημέρες #mynewbook #κάντονασυμβείτώρα #myyoutubechannel #vicky'svita

A post shared by Vicky Chatzivasileiou? (@vikyhatzivasiliou) on

Διαβάστε περισσότερα