ΕΚΤΕΛΕΣΗ στην Βούλα: Στέλεχος της NOVARTIS ο Βέλγος επιχειρηματίας! Τον εκτέλεσε η GREEK MAFIA;

ΕΚΤΕΛΕΣΗ στην Βούλα: Στέλεχος της NOVARTIS ο Βέλγος επιχειρηματίας! Τον εκτέλεσε η GREEK MAFIA;
white shape of body and blood stains on asphalt texture

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην εκτέλεση του Βέλγου επιχειρηματία που έγινε στην Βούλα. Άγνωστοι εκτελεστές τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν δυο φορές στο κεφάλι. Η υπόθεση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς από διαρροές προκύπτει ότι το θύμα είχε μαζί του την ώρα της εκτέλεσης υπέρογκο ποσό καθώς και ότι ήταν στέλεχος της φαρμακευτικής εταιρείας NOVARTIS με αρμοδιότητες στις Βαλκανικές χώρες….

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα εμφανιζόταν ως Βέλγος επιχειρηματίας και οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας περιμένουν όμως τα αποτελέσματα από τη δακτυλοσκόπηση για να είναι βέβαιοι για τα πραγματικά στοιχεία του θύματος και να μπορέσουν έτσι να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας. Τ

ο θύμα την ώρα της εκτέλεσής του είχε πάνω του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό-πληροφορίες κάνουν λόγο για 100.000 ευρώ-το οποίο δύσκολα θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει ότι είχε μαζί του για τις καθημερινές του ανάγκες…Τι συνέβη άραγε; Βιαζόταν να φύγει;

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος στην οδό Δωδεκανήσου και όταν τον είδαν να πλησιάζει στην είσοδο, τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι με εννιάρι πιστόλι.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί ψάχνουν για μαρτυρίες και κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι εκτελεστές ήταν δύο, έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτα και είχαν στήσει καρτέρι στον Βέλγο έξω από την πολυκατοικία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μόλις τον είδαν να σταθμεύει το όχημά του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δύο σφαίρες στο κεφάλι του πήραν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα