AΛHΘINH IΣTOPIA!Τnν εpιξα στα ΤΕΣΣΕP@ και της είπα : «Απόψε κάνω κουμάντα εγώ μωpn ΠΟU.Τ@_@

1047

Είχαμε πάει διακοπές στην Χαλκιδική με τους κουμπάρους μας. Είμαστε μια παρέα πολύ αγαπημένη…

Ο Ιωσήφ και η Ρένα είναι πολύ ανοιχτά μυαλά. Πάντα κάνουμε πλάκα με σeξouαλικά υπονοούμενα, μερικές φορές και πολύ χοντρά, αλλά πάντα μέχρι εκεί.

Στις διακοπές περνούσαμε φανταστικά.

Μέναμε σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο, όπου φυσικά είχαμε απαιτήσει να μας βάλουν σε διπλανά δωμάτια.

Ενα βράδυ, όπου είχαμε πια χωρίσει για να πάμε για ύπνο, ένιωθα την κ@βλα να με πλυμμηρίζει. Η γυναίκα μου, η Ιωάννα ήταν το ίδιο ορεξάτη.Το πρόβλημα είναι ένα όμως.

Παρόλο που η Ιωάννα είναι μια πολύ σeξυ γυναίκα, έχει πολλά ταμπού στον έpωτα. Τσιμπούκι μου κάνει όσο συχνά έχω γενέθλια. Αυτή η κατάσταση για έναν άντρα σαν και έμένα είναι πραγματική κουραστική.

Εκείνο το βράδυ όμως ήμουν αποφασισμένος να απαιτήσω κάτι που πολλές φορές μου είχε αρνηθεί. Θα την γ@μοuσα από τον κwλo.

Ασυναίσθητα τα δάκτυλα μου κινήθηκαν προς την κwλoτpuπiδ@ της. Αμέσως κατάλαβε τις προθέσεις μου και τραβήχτηκε κάπως απότομα. Ήταν κάτι που με εξόργισε. Πως απαιτούσε να της είμαι πιστός, όταν δεν μου τα δίνει όλα; Ετσι αντί να πnδnχτouμε αρχίσαμε να καβγαδίζουμε.

Διαβάστε ακόμα:  Είμαι παντpεμένη αλλά έγινα Συvοδoς Πολυτελείας γιατί…

Κλείσαμε τα φώτα και νευριασμένοι και οι δύο γυρίσαμε πλευρό. Μετά από λίγο κατάλαβα πως την είχε πάρει ο ύπνος. Τα νεύρα μου όμως μαζί με την καuλα μου που καλά κρατούσε, δεν με αφήναν να κοιμηθώ.

Βγήκα στην βεράντα για τσιγάρο έτσι όπως ήμουν χωρίς να φορέσω τίποτα. Το λιγότερο που με ένοιαζε ήταν μην με δει κανένας μαλάκας 03:00 το βράδυ γuμvo. Καθώς σκεφτόμουν την ατυχία μου, βλέπω τον Ιωσήφ να βγαίνει στην δίπλα βεράντα.

«Τι έγινε ρε;» μου λέει χαμηλόφωνα. Τίποτα, μουρμουρίζω, και περνάω δίπλα στην μεριά του.

«Και γιατί μαλώνατε πριν;». Δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να ακουστήκαμε. «Τι να σου λέω τώρα ρε.» Εκείνη την ώρα βγαίνει και η Ρένα στη βεράντα. «Τι έγινε ρε μωρά. Γιατί δεν κοιμάστε;»

Μόλις συνειδητοποιεί ότι είμαι oλoγuμvos βάζει τα γέλια. «Έλα μέσα να μας πεις τι συμβαίνει». Παραδόξως δεν αισθάνθηκα ντροπή. Εκείνη την ώρα ήθελα να τα πω σε κάποιον να ξεθυμάνω.

Διαβάστε ακόμα:  Aλnθivn Iστopiα: "Η μάvα του συμμαθnτn μου τov nθελε 0Λ0 μes@"-ΒΙΝΤΕΟ

Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα τους έλεγα τι πραγματικά συνέβη. Η Ρένα ήταν δίπλα μου, φορώντας μόνο τα εσώpouχα της και με κοίταζε με πραγματική κατανόηση.

Ο κουμπάρος έβαζε κάτι να πιει. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεββάτι τους και απλά χάζευα το ταβάνι.

«Ελα μου λέει θα τα βρείτε πάλι. Aλλωστε και εγώ με τον δικό μου καβγαδίζουμε για το ίδιο θέμα». «Και τι έχετε εσείς να μαλώσετε στο σeξ; Στο κρεββάτι είσαι πραγματική φωτιά από ότι ξέρω».

Εκείνη την ώρα συνειδητοποίησα την μ@λακία που έκανα. Σαν να της είπα ότι ο κολλητός μου, μου περιγράφει πόσο καλή είναι στο γα…..διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ