ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! Η Βίκυ Κάβουρα κάνει ΓΙΟΓΚΑ και ΚΟΛΑΖΕΙ κόσμο! Απίστευτο ΣΩΜΑ

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! Η Βίκυ Κάβουρα κάνει ΓΙΟΓΚΑ και ΚΟΛΑΖΕΙ κόσμο! Απίστευτο ΣΩΜΑ

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Βίκυ Κάβουρα είναι μια γυναίκα που αν μη τι άλλο δεν περνάει απαρατήρητη. Η γνωστή ηθοποιός που θα μεταφέρει το κλίμα από τα παρασκήνια στο γνωστό talent show, Just the 2 Of Us, περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην ζωή της.

Τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά στο πλευρό του πολιτικού μηχανικού, Γιώργου Βίγγου, όλα της πάνε κατ΄ευχήν.

Η Βίκυ Κάβουρα είναι ένα πολύ αισιόδοξο άτομο και αυτό φροντίζει να μεταδίδει στους γύρω της όπως έκανε με την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Εδώ την βλέπουμε σε μια αγαπημένη της στάση της γιόγκα να ξεσηκώνει πλήθος θετικών σχολίων από τους θαυμαστές της αφού ομολογουμένως έχει ένα κορμί που κόβει την ανάσα.

Μάλιστα προτρέπει να ξεκινήσουν την εβδομάδα με το ίδιο τρόπο οι ακόλουθοι της φροντίζοντας ταυτόχρονα το σώμα και το μυαλό τους.

Ποιος μπορεί να της χαλάσει χατήρι ή μάλλον πιο σωστά ποιος θέλει;

Μαζί σου και στην κο.λαση Βίκυ μου!

View this post on Instagram

Ξεκινάω την εβδομάδα μου, με την αγαπημένη μου άσκηση φροντίζοντας το σώμα και το μυαλό μου. Νιώθω απόλυτη σιγουριά και ασύγκριτη ελευθερία και τώρα με την νέα Always Platinum, με ακόμα πιο απαλά φτερά, δεν σταματάω ακόμα και εκείνες τις «δύσκολες» μέρες του μήνα. Aνεβάστε και εσείς μια φωτογραφία με την αγαπημένη σας Yoga πόζα χρησιμοποιώντας #evensofter ##alwaysyogachallenge και λάβετε μέρος για να κερδίσετε μία δώρο επιταγή αξίας 100€ από το @athensyoga για να αγοράσετε εξοπλισμό ή για να παρακολουθήσετε μαθήματα Yoga! . Και μην ξεχνάτε είστε ένα μάθημα Yoga μακριά από μια χαρούμενη διάθεση! ✅ like & comment τη συμβουλή ✅follow me & @always.greece #alwaysyogachallenge #eventsofter #ad #Always #AlwaysGreece #AlwaysWin #AlwaysCountOnAlways #AlwaysReady #MyPeriodIsComing GOOD LUCK ❗️❗️❗️ ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 03/3

A post shared by Vicky (@kavouravicky_official) on

Διαβάστε περισσότερα