AΛHΘINH IΣTOΡIA -Ο συνάδελφος «Σ» και η τελευταία μέρα της παpθεvιάs του απο την γυναίκα μου!!

274

Στην δουλειά που δουλεύω έχω έναν συνάδελφο τον «Σ» ο οποίος όταν πρώτο ήρθε δεν ήξερε τίποτα από το αντικείμενο.

Ήταν λοιπόν μαθητής μου και τώρα έχουν περάσει 10 χρόνια και είναι πολύ καλός στην δουλεία του.

Είναι όμως από επαρχία και γενικά είναι πολύ ντροπαλός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχέση με κοπέλα.

Μάλιστα δεν είχε ποτέ σχέση, είναι 39 χρονών και φυσικά δεν έχει και εpωτικές σχέσεις.

Δεν ξέρω βέβαια το παιδί, μήπως και ξεδίνει σε κανένα οίκο αvοχnς, μπoυpδέλα δηλαδή

η αuvαvίζεται μόνος του.

Η γυναίκα μου όταν τη γνώρισα, είχε έρθει στη δουλειά μας, λίγο μετά από τον Σ και στην αρχή ο Σ μου είχε πει ότι την γουστάρει.

Εγώ τότε είχα άλλη σχέση με την οποία μετά από λίγο καιρό χώρισα και εκεί που δεν το περίμενα βρέθηκα να έχω σχέση με την γυναίκα μου την Ξ, που όμως ο Σ γούσταρε.

Στην αρχή το κρατάγαμε κρυφό από την εργασία μας και τους συναδέλφους και πιο ειδικά στον Σ τον οποίο συμπαθούσα και δεν ήθελα να στεναχωρήσω. Αναγκάστηκα όμως να του το πω γιατί αργά η γρήγορα θα το μάθαινε.

Έτσι και έγινε. Μόλις το έμαθε μου κρατούσε μούτρα και ήταν πολύ τυπικός μόνο στα της δουλειάς, αλλά μετά από αλλεπάλληλες κουβέντες με συγχώρησε. Άλλωστε κάποια στιγμή που κινδύνευσε να τον απολύσουν, εγώ ήμουν αυτός που τον έσωσε.

Ήξερα όμως πως την γυναίκα μου την γούσταρε και πάντα θα του άρεσε. Η Ξ είχε μάθει για το ενδιαφέρον του Σ αλλά δεν της άρεσε. Τον συμπαθούσε όμως πολύ γιατί ήταν καλό παιδί και ντροπαλός.

Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, κάποια στιγμή είχαμε πει με την γυναίκα μου να τον καλέσουμε στο σπίτι μας για φαγητό, μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμασταν. Τον καλέσαμε λοιπόν μια Παρασκευή βράδυ μετά τη δουλειά.

Εγώ εκείνη την ημέρα όμως είχα καθυστερήσει σε ένα εξωτερικό ραντεβού και ο Σ πήγε με την Ξ, μετά τη δουλειά στο σπίτι μας. (Αυτά που θα σας περιγράψω που έγιναν πριν φτάσω στο σπίτι, μου τα περιέγραψε η γυναίκα μου και από το σημείο που έφτασα και μετά, είναι περιγραφή δική μου)

Στο αυτοκίνητο λοιπόν, τον ρωτάει η γυναίκα μου

– Σ τι γίνεται; Καμία κοπελίτσα;

– Τίποτα βρε Ξ, ποια θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα, είμαι ντροπαλός και δεν έχω θάρρος, να ακόμα κι εσύ προτίμησες τον Γ που είναι ψηλός, γεροδεμένος, ωραίο παιδί…. Δεν συγκρίνομαι εγώ.

– Δεν είναι έτσι Σ μου, του είπε η Ξ, μια γυναίκα δεν κοιτάει μόνο την ομορφιά αλλά το σύνολο. Δηλαδή, του λέει, δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση;

– Ποτέ, της απαντάει, δεν έτυχε ποτέ με καμία. Πάντα μου άρεσαν διάφορες, όπως κι εσύ, αλλά δεν μου καθόταν με καμία να κάνω σχέση.

– Και καλά, τόσο καιρό βρε συ Σ, συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη, αλλά….. σeξouαλικώς πως την βγάζεις.

Κοκκίνησε ο Σ μόλις του έκανε αυτή την ερώτηση αλλά της είπε…

– Τώρα αυτά Ξ μου δεν λέγονται αλλά μπορείς να φανταστείς.

– Φαντάζομαι του λέει, πάντως πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Ο Σ δεν πολύ κατάλαβε τι του είπε η γυναίκα μου και τι εννοούσε γιατί πολύ πιθανόν να νόμιζε ότι εννοούσε να του βρει καμιά κοπέλα. Και έτσι έφτασαν στο σπίτι. Μπήκαν μέσα και αφού η γυναίκα μου του είπε να βολευτεί σαν στο σπίτι του όπου θέλει, ο Σ έκατσε στον καναπέ, μέχρι η γυναίκα μου να αφήσει τα πράγματά της.

– Σ μου βολέψου, γιατί θα σε αφήσω για λίγο μόνος σου να πάω να κάνω ένα ντουζάκι και θα έρθω, δεν θα αργήσω.

– Εντάξει, της απάντησε, με την ησυχία σου.

Η γυναίκα μου όμως είχε άλλους σκοπούς. Αν και δεν της πολύ άρεσε ο Σ και μόνο στην ιδέα ότι ο Σ δεν έχει πάει με κανονική κοπέλα, ποτέ, την είχε αvάψει. Σκεφτόταν πόσο πολύ σπέpμ@ θα έβγαζε ο Σ, αν του καθόταν, πόσες φορές θα την έχuvε και γενικά θα ήταν σαν δασκάλα.

Έτσι λοιπόν αφού έκανε το ντουζάκι της, φόρεσε το μπουρνούζι της το οποίο όμως δεν έδεσε μπροστά με αποτέλεσμα από μέσα να ξεχωρίζουν τα Buζιά της και το μ@@@ της που είχε φροντίσει να είναι φρεσκοξυρισμένο. Βγήκε από το μπάνιο και κατευθύνθηκε προς τον Σ ο οποίος είχε ανοίξει την τηλεόραση και του είπε,

– Σ είσαι εντάξει; Τι να σου προσφέρω;

Εκείνος ακόμα δεν την είχε δει και μόλις γύρισε…

– Εεεεεε, τι…..να…..εεε…..μήπως ξέχασες να κουμπωθείς μπροστά;

– Τι; Τον ρώτησε και καλά η Ξ, εεε…..αααα, για το μπουρνούζι λες; Όχι βρε Σ μου το ξέρω ότι είναι ανοιχτό….εσύ δικός μας άνθρωπος είσαι!!! Μήπως δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις;

– Τι λες τώρα, της λέει, βγάλτο και ολόκληρο, εννοείται πως μου αρέσει, αλλά, μην έρθει ο Γ και παρεξηγηθεί.

– Μην ανησυχείς, ο Γ δεν έχει πρόβλημα με αυτά, έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο την σχέση μας. Λοιπόν; Να σου προσφέρω κάτι;

Και τον πλησίασε, ακούμπησε το πόδι της όπως καθόταν πάνω στο δικό του και τον έβαλε να της το χαϊδέψει.

– Σου αρέσει η επιδερμίδα μου;

– Πολύ, της είπε ενώ είχε κοκκινήσει.

διαβάστε την συνέχεια  εδω

(Visited 87 times, 2 visits today)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ