Τpαγικές ώρες ξανά για Μίκη Θεοδωράκη: Δυστυχώς πέθανε ξαφνικά … Τpαγική ειρωνεία

206

Tpαγικές ώρες ξανά για Μίκη Θεοδωράκη…

Ποια γυναίκα πέθανε και γέμισε θλίψη τον Μίκη Θεοδωράκη;

Η μεγάλη ζωγράφος και σκηνογράφος Γιούλα Γαζετοπούλου, η οποία ήταν κοντά στα παιδιά του σπουδαίου συνθέτη μας, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο και Μαργαρίτα, όταν εκείνος ήταν εξόριστος, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Στην εξόδιο ακολουθία της Γιούλας Γαζετοπούλου που θα τελεστεί σήμερα στις 12:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, όπως διαβάζουμε στην Espresso, εκτός από τα παιδιά του, λέγεται πως θα είναι παρών και ο Μίκης Θεοδωράκης.

Άλλωστε, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γιούλα Γαζετοπούλου είχε για χρόνια τα κλειδιά του σπιτιού του Μίκη Θεοδωράκη και θεωρούνταν μέλος της οικογένειας. Ενδεικτικός, είναι ο τρόπος που την αποχαιρέτησε ο Γιώργος Θεοδωράκης μέσω facebook: «Αντίο, μάνα Γιούλα» έγραψε.

Ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η καρδιά της 86χρονης έπαψε να χτυπάει. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν στο νοσοκομείο την ίδια ώρα και δεν κατάφερε να τη χαιρετήσει… «Έφυγε» έτσι απλά, όπως έζησε στο πλευρό της οικογένειάς του. Τον χαμό της έμαθε μόλις πήρε εξιτήριο.

Διαβάστε ακόμα:  Η κόρη του εξαφανίστηκε ξαφνικά. 12 Χρόνια μετά οι αστυνομικοί τη βρίσκουν ζωντανή αλλά όταν την κοιτούν στο πρόσωπο, παγώνουν!

«Ο πόνος ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του όσο πιο δραματικά μπορείς να φανταστείς», αποκάλυψε στην Espresso, επιστήθιος φίλος της κόρης του του Μίκη, Μαργαρίτας Θεοδωράκη και προσθέτει:

«Ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος της οικογένειας του Μίκη. Δεν υπήρχαν μυστικά, παρά μόνο μια οικογενειακή φιλία πολλών δεκαετιών».

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ