ΧΡΗΣΙΜΟ TIP! Πως θα έχετε καθαρά παντζούρια μέσα σε μόλις πέντε λεπτά -BINTEO

647

Μάθετε πως θα καθαρίσετε τα παντζούρια μέσα σε 5 λεπτά.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Τώρα που οδεύουμε σιγά σιγά προς τον Χειμώνα, δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα καλό καθάρισμα στα παντζούρια σας;

Μάθετε, λοιπόν, παρακάτω πως θα καθαρίσετε τα παντζούρια σας μέσα σε μόνο πέντε λεπτά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ από τον χρόνο σας.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: λίγο ζεστό νερό, λευκό ξίδι, λίγο υγρό για τα πιάτα και μια βούρτσα την οποία θα χρησιμοποιήσετε για να τρίψετε τα παντζούρια.

καθάρισμα παντζουριών
Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε το παντζούρι σας εκτός από μέσα και έξω. Το πρώτο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι καθαρίζουν μόνο το εξωτερικό των παντζουριών.

Το πρώτο και βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι καθαρίζουν μόνο το εξωτερικό των παντζουριών αφού θεωρούν ότι μόνο αυτά λερώνονται και γενικά θεωρούν το καθάρισμα πιο μπελαλίδικο. Για να καθαρίσετε, λοιπόν, τα παντζούρια σας εξωτερικά μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία ρίχνοντάς τους νερό με το λάστιχο. Πάρτε τη βούρτσα, την οποία έχετε βουτήξει στο μείγμα, και καθαρίστε τα παντζούρια σας.

Διαβάστε ακόμα:  18 Πανέξυπνα Κόλπα για να Κάνετε τα Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά σας να Διαρκούν πολύ Περισσότερο!
γκρι παντζούρια
Για να καθαρίσετε τα παντζούρια σας εξωτερικά μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία ρίχνοντάς τους νερό με το λάστιχο.

Για να καθαρίσετε τα παντζούρια από μέσα εννοείται πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο. Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα για να μαζέψετε την περισσότερη σκόνη. Αφού τελειώσετε με αυτό, πάρτε τη λεκάνη με το νερό, το ξύδι και το απορρυπαντικό πιάτων και ένα βετέξ. Βουτήξτε το βετέξ στο μείγμα και καθαρίστε τα παντζούρια. Τελειώστε την διαδικασία σκουπίζοντας τα με μια καθαρή πετσέτα.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ