Χωρίς ΟΙΚΤΟ! Η Ασημίνα Ιγγλέζου ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ και απογειώνει την αντρική φαντασία! Απίστευτη θεά!

Χωρίς ΟΙΚΤΟ! Η Ασημίνα Ιγγλέζου ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ και απογειώνει την αντρική φαντασία! Απίστευτη θεά!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται ούτε συστάσεις αλλά ούτε δικαιολογίες για να ξεσηκώσει τους άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Είναι μια γυναίκα που αποτελεί την ύψιστη φαντασίωση για χιλιάδες άντρες και αυτό το γεγονός η ίδια φροντίζει να το διατηρεί με τον καλύτερο τρόπο!

Σε αυτό σύμμαχος της είναι το instagram όπου ανεβάζει τις φωτογραφίες που προκαλούν λιποθυμίες όπως αυτήν που σκαρφαλώνει σε ένα ορειβατικό τοίχο και προσφέρει άπλετο θέαμα τους followers της.

Δείτε τι έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας καθώς και την φωτογραφία της με την απίστευτη θεά:

“Αυτό το καλοκαίρι έχω αποφασίσει να έρθω σε ακόμη πιο στενή επαφή με το βουνό 😁
Δεν θα προσπερνάω τρέχοντας, θα το πιάσω,θα το αγγίξω,θα κολλήσω πάνω του, θα γίνω ένα μαζί του ! Πάντα η αναρρίχηση με γοήτευε, δεν ξέρω ποσο καλή μπορώ να είμαι αλλά σίγουρα μπορώ να απολαύσω στιγμές δίνοντας στο σώμα αλλά ερεθίσματα από τα συνηθισμένα.
Δοκίμασα πολλά παπούτσια , είναι παράξενο να φοράς παπούτσια αναρρίχησης δεν γνώριζα την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στο να επιλέξεις τι ακριβώς ταιριάζει σε εσένα .
Δοκίμασα αρκετά ζευγάρια , για απαιτητικούς και έμπειρους αλλά και για πιο αρχάριους .
Καταστάλαξα σε ένα ζευγάρι για αρχάριους 😁
Προς το παρόν .”

 

View this post on Instagram

Αυτό το καλοκαίρι έχω αποφασίσει να έρθω σε ακόμη πιο στενή επαφή με το βουνό 😁 Δεν θα προσπερνάω τρέχοντας, θα το πιάσω,θα το αγγίξω,θα κολλήσω πάνω του, θα γίνω ένα μαζί του ! Πάντα η αναρρίχηση με γοήτευε, δεν ξέρω ποσο καλή μπορώ να είμαι αλλά σίγουρα μπορώ να απολαύσω στιγμές δίνοντας στο σώμα αλλά ερεθίσματα από τα συνηθισμένα. Δοκίμασα πολλά παπούτσια , είναι παράξενο να φοράς παπούτσια αναρρίχησης δεν γνώριζα την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στο να επιλέξεις τι ακριβώς ταιριάζει σε εσένα . Δοκίμασα αρκετά ζευγάρια , για απαιτητικούς και έμπειρους αλλά και για πιο αρχάριους . Καταστάλαξα σε ένα ζευγάρι για αρχάριους 😁 Προς το παρόν . #dynafit #dynafitsquad #dynafit_greece #dynafitrunning #dynafitgirls #garmin #garmingreece #garminconnect #garmininstinct #garminforerunner #garminfenix6 #runlocal #speedup @klaoudatos_ski_shop @mountain.blog @dynafit @dynafitgirls @Garmin @garmingreece

A post shared by ασημινα ιγγλεζου (@asiminaigglezou) on

Διαβάστε περισσότερα