ΧΑΜΟΣ στο instagram με το ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Είναι σκέτη ΑΜΑΡΤΙΑ!

ΧΑΜΟΣ στο instagram με το ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Είναι σκέτη ΑΜΑΡΤΙΑ!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια από τις σοβαρότερες ελληνίδες παρουσιάστριες και δημοσιογράφους της εγχώριας showbiz, με πολυετή καριέρα στην τηλεόραση. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου  έχει τελειώσει την νομική σχολή ενώ υπήρξε και διακεκριμένη αθλήτρια του βόλεϊ και επί σειρά ετών παρουσίαζε την επιτυχημένη εκπομπή “ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ”.

Η όμορφη παρουσιάστρια που κατάγεται από το Κιλκίς, έχει συμμετάσχει επίσης ως guest κριτής σε ψυχαγωγικές εκπομπές όπως Dancing With The Stars, My Style Rocks και πλέει διαγωνίζεται στο Just The 2 of Us στο πλευρό του Κώστα Καραφώτη.

Επιπλέον η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι γνωστή για τις κοινωνικές της ευαισθησίες και σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram,  όπου είναι ντυμένη στα δερμάτινα που την κολακεύουν πάρα πολύ και έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

“Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών.
Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει?… Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό! Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( – μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα.
Πόλεμος είναι, θα περάσει.( Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης…) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση : ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος!
Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ! ❤”

 

View this post on Instagram

Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών. Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει?… Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό! Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( – μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα. Πόλεμος είναι, θα περάσει.( Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης…) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση : ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος! Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ! ❤ #coronavirus #danger #keepgoing #thinkpositive #staytogether #planet #staycool #stayhome #smile #vikyhatzivasiliou

A post shared by Vicky Chatzivasileiou? (@vikyhatzivasiliou) on

Διαβάστε περισσότερα