ΧΑΜΟΣ! Η Έλενα Τσαγκρινού χορεύει και είναι ΚΟΛΑΣΗ! Δείτε πως τον κουνάει…

ΧΑΜΟΣ! Η Έλενα Τσαγκρινού χορεύει και είναι ΚΟΛΑΣΗ! Δείτε πως τον κουνάει...

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η εντυπωσιακή πρώην τραγουδίστρια των otherview που την συναντήσαμε και  στο talent show του ΑΝΤ1 “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Πρόκειται για πολύ καλή φωνή με εξαίσια εμφάνιση  που στην παρούσα φάση πραγματοποιεί σόλο καριέρα. Η Έλενα Τσαγκρινού μεγάλωσε στην Αθήνα και τώρα μένει μόνιμα στην Αρτέμιδα.

Έχει εμφανιστεί στο μουσικό show του MEGA, «Just The 2 Of Us» ως coach του Ιβάν Σβιτάιλο ενώ τη σεζόν 2016-2017, ήταν παρουσιάστρια των backstage στο talent show του ΣΚΑΙ, The Voice of Greece

Η εκθαμβωτική τραγουδίστρια συνεχίζει δυναμικά και μετά την αποχώρηση από το συγκρότημα των oteherview και πραγματοποιεί σόλο καριέρα και στις 2 Νοεμβρίου 2019 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Λόγια». Επίσης, τον ίδιο μήνα ξεκίνησε live εμφανίσεις στο BOX Athens με τους Melisses, Τάμτα & Matina Zara για τη σεζόν 2019-2020.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι πολύ ενεργή στο instagram και ανεβάζει συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες της. Δείτε ένα βίντεο που ανέβασε στο οποίο φαίνονται οι χορευτικές ικανότητες της γνωστής τραγουδίστρια και προκάλεσε εγκεφαλικά στους θαυμαστές της.

Διαβάστε περισσότερα