ΧΑΜΟΣ! Αυτό είναι το βιογραφικό της ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ Λάουρας Νάργες! Είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!

ΧΑΜΟΣ! Αυτό είναι το βιογραφικό της ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ Λάουρας Νάργες! Είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!

Λάουρα Νάργες Βιογραφικό

Η Λάουρα Νάργες είναι μια παρουσία στην Ελληνική showbiz  που δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Είναι παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παράγωγος κ.και έχει χιλιάδες θαυμαστές. Ας δούμε το βιογραφικό της.

Η Λάουρα Νάργιες γεννήθηκε το 1989 στη Γερμανία από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ελληνίδα.

Από πολύ μικρή, η Λάουρα είχε έφεση στον καλλιτεχνικό κλάδο. Ερέθισμα της ήταν η Britney Spears.

Ζωγράφιζε με τις ώρες, χόρευε, τραγουδούσε …μπροστά στον καθρέφτη, έγραφε δικούς της στίχους και «παρουσίαζε» τον καιρό στο δωμάτιό της!

ΧΑΜΟΣ! Αυτό είναι το βιογραφικό της ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ Λάουρας Νάργες! Είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ!

Ήθελε να γραφτεί σε σχολή χορού, πιάνου ή φωνητικής, αλλά ο πατέρας της, ως γυμναστής, προτιμούσε να ασχοληθεί με τα sports.

Έτσι, η Λάουρα συμμετείχε σε ομάδες βόλεϊ και τένις, μέχρι που στην ηλικία των δεκατεσσάρων ανακάλυψε μια σχολή hip hop.

Κατάφερε να πείσει τους γονείς της να ασχοληθεί μ’ αυτό και στη συνέχεια συμμετείχε σε αμέτρητους διαγωνισμούς χορού σε όλη τη Γερμανία.

Σε ηλικία 17 ετών, τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε μέσω του talent show “So you think you can dance” του MEGA χωρίς όμως να φτάσει μέχρι το τέλος.

Οι περισσότεροι άρχισαν να τη γνωρίζουν μέσα από την εκπομπή Your Space στο ΜAD TV ενώ ακολούθησε η εκπομπή Escape στην ΕΤ1 όπου μαζί με τρία ακόμα άτομα παρουσίαζε μια άκρως νεανική εκπομπή αφιερωμένη στην τεχνολογία και τα gadgets.

Από τον Οκτώβριο του 2011 για το ΟΛΑ 11, βρισκόταν στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη έχοντας βασικό ρόλο ως ένα από τα κορίτσια του.

Η Λάουρα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα και χορεύει από τότε που ήταν πέντε ετών, ενώ έχει αποφοιτήσει από σχολή χορού στη Γερμανία

View this post on Instagram

Big XMas Giveaway ? • ?For Day 18? ?I‘m still I‘m still Jenny from the block ? Αυτό το τραγούδι το άκουγα συνέχεια εδώ στη δική μου παλιά γειτονιά στη Γερμανία (στη προηγούμενη μου ζωή σίγουρα ήμουν και εγώ στο Bronx!). Έχουμε συνέχεια! ? Αυτό το ?make up set της @inglotgreece σε συνεργασία με την one and only @jlo θα γίνει δικό σας κορίτσια μου! Δύο σκιές, γυαλάδες και γκλος που δε φεύγει με τίποτα μόνο για εσάς? ??Κάντε follow @lauranarjes , like και tag μία φίλη σας για να μπείτε στην κλήρωση Καλή επιτυχία bronx girls μου?? #onlyyou _______________________________________________ #inglotgreece #makeup #inglot #jlo #lips #eyeshadow #glam

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

Διαβάστε περισσότερα