ΧΑΛΒΑΗ 5-0: Η Βίκυ Κάβουρα με ΚΟΡΜΑΡΑ κόλαση κόβει την ανάσα στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή! ΖΕΜΑΤΑΕΙ!

ΧΑΛΒΑΗ 5-0: Η Βίκυ Κάβουρα με ΚΟΡΜΑΡΑ κόλαση κόβει την ανάσα στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή! ΖΕΜΑΤΑΕΙ!

Πρεμιέρα στους κινηματογράφους έχει σήμερα η ταινία του Μάρκου Σεφερλή στην οποία παίζει και η ηθοποιός , Βίκυ Κάβουρα. Μάλιστα η ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα της κωμωδίας, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει  και ξεσηκώνει τους followers  της στο instagram.

Η όμορφη ηθοποιός ποζάρει με μια τουαλέτα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα με φόντο την αφίσα της ταινίας ΧΑΛΒΑΗ 5-0 , όπου διακρίνουμε και ένα αυτοκίνητο σαν το αυτοκίνητο των ΝΤΙΟΥΚΣ , τον στρατηγό LEE.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την ξανθιά ηθοποιό να έχει ένα τέλεια γυμνασμένο κορμί το οποίο έχει αποκτήσει μετά από σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο και να προτρέπει τους φίλους της να δουν την ταινία και να της μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας

Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. Πέντε ύποπτοι, μηδέν αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Σκηνοθεσία: Μάνος Καμπίτης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάρκος Σεφερλής,Βίκυ Κάβουρα, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης

Διαβάστε περισσότερα