Ασημίνα Ουστάλλι: Η ΛΟΛΙΤΑ του masterchef με καuτο μίνι τα έσπασε στον Αργυρό! Μας έβγαλε τα μάτια!

Ασημίνα Ουστάλλι: Η ΛΟΛΙΤΑ του masterchef με καuτο μίνι τα έσπασε στον Αργυρό! Μας έβγαλε τα μάτια!

Μια από τις ομορφότερες παρουσίες στον περσινό διαγωνισμό μαγειρικής του καναλιού  STAR, masterchef,  είναι δικαιωματικά η αλβανικής καταγωγής παίκτρια, η  Ασημίνα Ουστάλλι που με τα ντυσίματα της ξεσήκωνε τους άντρες τηλεθεατές , ενώ ήταν πολλοί εκείνοι που παρακολουθούσαν τον διαγωνισμό για χάρη τς ξανθιά παίκτριας.

Μάλιστα λόγω του στυλ της αλλά και της τσαχπινιάς που διαθέτει η όμορφη Ασημίνα είχε χαρακτηριστεί από αρκετό κόσμο ως η “Λολίτα” του masterchef.

Ακόμη και σήμερα που έχει τελειώσει ο διαγωνισμός μαγειρικής η Ασημίνα Ουστάλλι έχει πολλούς followers , που της ακολουθούν για να μαθαίνουν νέα της και να παρακολουθούν τα αποκαλυπτικά ντυσίματα που ανεβάζει με φωτογραφίες της στο instagram.

Και η Ασημίνα τους αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο, όπως με την φωτογραφία που ανέβασε από την βραδινή έξοδο της στο νυκτερινό κέντρο, FANTASIA LIVE, που εμφανίζεται ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε αυτή τη φωτογραφία η ξανθιά μαγείρισσα φοράει καuτό μίνι μαύρο φόρεμα  που το συνδυάζει με μαύρες ψηλές μπότες και με γούνινο μπουφάν.

Με τέτοια εμφάνιση η Ασημίνα Ουστάλλι τα έσπασε στον Αργυρό και έβαλε μπουρλότο στις αντρικές καρδιές!

Άλλη μια φορά!

 

 

Διαβάστε περισσότερα