Αποκάλυψη Πέδρο Μαρτίνς: Αυτοί είναι οι λόγοι που ανανέωσα στον Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη Πέδρο Μαρτίνς: Αυτοί είναι οι λόγοι που ανανέωσα στον Ολυμπιακό!

Τυπική διαδικασία ήταν η συνάντηση του Πορτογάλου προπονητή με την διοίκηση του Ολυμπιακού αφού χρειάστηκαν μόλις δέκα λεπτά για να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι ο γνωστός προπονητής θα συνεχίσει μέχρι το 2022 να οδηγεί τους ερυθρόλευκους στις επιτυχίες, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που το έπεισαν να ανανεώσει την συνεργασία  με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού…

Η συμφωνία του Πορτογάλου με τον Ολυμπιακό για την επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2022 είναι επίσημη εδώ και λίγες μέρες, με τους συμπατριώτες του Μαρτίνς να δίνουν έμφαση στην είδηση.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής στην εφημερίδα «A’ Bola», όπου είπε τα εξής.

Για τον λόγο που ανανέωσε το συμβόλαιο του: «Ηταν πολλοί οι λόγοι. Ολα ξεκίνησαν από το 2018. Και η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήθελε ολοκληρωτικές αλλαγές. Τις κάναμε όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Ομως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται. Είναι όλα τέλεια οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω».

Για το αν ήταν εύκολη η συμφωνία: «Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Ολα είχαν γίνει από τον Απρίλιο, απλά απέμεναν μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου».

Για το αν κάνουν προπονήσεις με μάσκες: «Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή».

Διαβάστε περισσότερα