Από ηλεκτροπληξία πέθανε Ο 22χρονος χορευτής Άλεξ Τσιάλτας του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»!

124
Από ηλεκτροπληξία πέθανε Ο 22χρονος χορευτής Άλεξ Τσιάλτας του Ελλάδα έχεις Ταλέντο!
Από ηλεκτροπληξία πέθανε Ο 22χρονος χορευτής Άλεξ Τσιάλτας του Ελλάδα έχεις Ταλέντο!

Ένα  «πιστολάκι» για τα μαλλιά φαίνεται πως στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του νεαρού. Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Αλέξανδρου Τσιάλτα ή Άλεξ Τσιάλτα όπως έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στο σπίτι του στη Λάρισα. Όπως γράφει το tinealarissa.gr, ο άτυχος 22χρονος έχασε τη ζωή του πιθανότατα από ηλεκτροπληξία.

Ο στεγνωτήρας μαλλιών (σεσουάρ) θεωρείται ως το πιθανότερο μοιραίο «φονικό όπλο» που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το site. Σε κάθε περίπτωση βέβαια η παραγγελθείσα νεκροψία-νεκροτομή θα καταδείξει την αιτία θανάτου του άτυχου Άλεξ Τσιάλτα.

Ο 22χρονος που είχε καταγωγή από το Καρπενήσι, βρισκόταν στη Λάρισα για τις σπουδές του κι αποφάσισε να μείνει στη πόλη και μετά την ολοκλήρωσή τους. Ο ίδιος δούλευε σε κατάστημα, ενώ είχε μεγάλη αγάπη για το χορό.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Διαβάστε ακόμα:  Μια βδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του, βρίσκει αυτή τη φωτογραφία της που είχε ξεχάσει κατά λάθος στο κινητό της και παγώνει…