ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πόσα άτομα επιτρέπεται να μαζευτούν και να ψήσουν αρνί την Κυριακή του Πάσχα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πόσα άτομα επιτρέπεται να μαζευτούν και να ψήσουν αρνί την Κυριακή του Πάσχα;

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Ακούμε καθημερινά του βαθυστόχαστους μονολόγους των κυρίων Τσιόρδα και Χαρδαλιά σχετικά με το τι απαγορεύεται και τι όχι , κατά την διάρκεια που έχουν κλείσει σε υποχρεωτική καραντίνα το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού. Μάλιστα αυτοί οι δυο κύριοι πέραν ότι μας απαγόρευσαν  μέχρι και τον ήχο από τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας που…

πραγματοποιούνται στις εκκλησίες,το πήγαν και ένα βήμα παραπάνω και μας θέτουν και όριο ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν για να ψήσουν το καθιερωμένο αρνί την Κυριακή του Πάσχα.

Όμως αυτοί οι δυο πάνσοφοι που απαγορεύουν χωρίς νόμους αλλά με πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου,τα πάντα και σε λίγο θα τους ρωτάμε και… για να αναπνεύσουμε , ΞΕΧΑΣΑΝ  να ορίσουν τον ακριβή αριθμό ατόμων που μπορούν να βρίσκονται σε ένα ιδιόκτητο χώρο για να ψήσουν το αρνί της Κυριακής του Πάσχα…

Σωστά διαβάσατε…και  όπως θα διαβάσετε παρακάτω υπάρχει μια “δημιουργική ασάφεια” για το συγκεκριμένο θέμα…

Τελικά ή κάποιοι μας δουλεύουν κανονικά ή κάποιοι είναι εντελώς ανίκανοι και ταλαιπωρούν τον κόσμο άδικα..

Διαβάστε τι δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ για αυτό το θέμα:

Την απάντηση σε αυτό το θέμα, δηλαδή μέχρι πόσοι μπορούν να μαζευτούν και να ψήσουν αρνί την Κυριακή του Πάσχα περιμένουν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το μέλος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρο Μπαλάσκα.

Όπως είπε μιλώντας στον Focus FM, «Υπάρχει μία «δημιουργική ασάφεια» στις οδηγίες της κυβέρνησης για το πόσα άτομα επιτρέπεται να μαζευτούν και να ψήσουν τον οβελία την Κυριακή του Πάσχα».

«Δεν υπάρχει μέχρι ώρας εντολή για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων, περιμένουμε τις οδηγίες από την Πολιτική Προστασία», είπε ακόμα ο κ.Μπαλάσκας και εκτίμησε πως «ενδεχομένως θα υπάρχουν προβλήματα», καθώς σε αυτό θα συμβάλλουν «ο καλός καιρός και γιορτινές ημέρες, που είναι βαθιά χαραγμένες στην ψυχή των Ελλήνων».
Θα μπορούσε να υπάρχει σύλληψη για αντίσταση ή εξύβριση

Απαντώντας για το ενδεχόμενο συλλήψεων, ανήμερα το Πάσχα, τόνισε πως «θα μπορούσε να υπάρξει σύλληψη σε περίπτωση αντίστασης και εξύβρισης, είναι παραβάσεις του ποινικού δικαίου», ενώ πρόσθεσε, ότι «είναι πολύ δύσκολη η θέση της αστυνομίας, πχ να πάμε σε μία πυλωτή με 3 οικογένειες και 5 παιδάκια, που παίζουν ή παππούδες, που ψήνουν το κοκορέτσι».

Ο κόσμος να μην δυσκολεύει τον ψυχισμό των αστυνομικών

Ο κ.Μπαλάσκας απηύθυνε έκκληση στους Έλληνες, να «μην δυσκολεύουν τον ψυχισμό μας», όπως είπε, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του, γιατί, όπως ανέφερε, «1 τόνος κρέατα ήρθε με τα ΚΤΕΛ, πού θα ψηθούν όλα αυτά;», αναρωτήθηκε το μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ.
Θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στις εκκλησίες

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της αστυνομίας και στις εκκλησίες και όπως τόνισε ο κ.Μπαλάσκας, «οι ναοί είναι ήδη υπό επιτήρηση από άνδρες των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζ, περνούν συχνά έξω από εκκλησίες οι εντολές είναι σαφέστατες».

Διαβάστε περισσότερα