Απίστευτο: Την μαχαίρωσε πάνω σε καβγά μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της

274

Μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης μαχαίρωσε μια γυναίκα πάνω σε καβγά στην μέση του δρόμου. Το περιστατικό συνέβη στην Βραζιλία.

Στο βίντεο φαίνεται το θύμα, μια 39χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της, ενώ αμέσως μετά εμφανίζεται και η γυναίκα που τη μαχαίρωσε.

Οι δύο γυναίκες αρχίζουν να μαλώνουν και η επιτιθέμενη κρατώντας ένα στιλέτο στο χέρι της χαράσσει το αυτοκίνητο της 39χρονης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δεύτερη να εξαγριωθεί και να αρχίσει να την χτυπάει.

Στη συνέχεια το θύμα απομακρύνεται πιάνοντας το στήθος της και μπαίνει στο αυτοκίνητό της όπου λίγη ώρα αργότερα καταρρέει και πεθαίνει, ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο.

Η άτυχη γυναίκα μαχαιρώθηκε τρεις φορές στο στήθος. Το ένα από τα χτυπήματα τη βρήκε στην καρδιά. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης του θύματος, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, στην πόλη Macae της Βραζιλίας.

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded

Ο σύζυγός του θύματος είπε σε τοπικό σταθμό ότι η δολοφόνος την κυνήγησε μετά από καβγά που ξεκίνησε όταν προσπάθησε να περάσει με κόκκινο. «Το φανάρι ήταν κόκκινο και ήθελε να περάσει. Απείλησε να χτυπήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Το θύμα κατέβασε το παράθυρο και τη ρώτησε αν είναι τρελή. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο της γυναίκας μου».

Διαβάστε ακόμα:  Αλλαγή ώρας 2017: Από θερινή σε χειμερινή – Δείτε πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

Η δολοφόνος, μάλιστα, φαίνεται να μη γνωρίζει το τραγικό τέλος της 39χρονης. Στο βίντεο φαίνεται να φεύγει από το σημείο με τη βοήθεια ενός άντρα αφού μάζεψε τα πράγματα που έπεσαν από την τσάντα της. Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της δολοφόνου πριν αυτή τελικά παραδοθεί τρεις μέρες μετά τον φονικό καβγά. Είπε στους αστυνομικούς ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα και κρατείται για ανθρωποκτονία.

ΠΗΓΗ: akous.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ