Απανωτά ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ προκάλεσε η Εβίτα Μπέκα! Δείτε την πίσω πλευρά της και πάρτε ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ!

Απανωτά ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ προκάλεσε η Εβίτα Μπέκα! Δείτε την πίσω πλευρά της και πάρτε ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ!

Η Εύη ή Εβίτα Μπέκα είναι το κορίτσι που άφησε την κοινωνιολογία που σπούδασε στην Πάντειο για να γίνει η personal trainer των ονείρων μας. Με αναλογίες που προκαλούν εγκεφαλικά η όμορφη Εβίτα έχει κερδίσει τις καρδιές των αντρών θαυμαστών της που ανυπομονούν να τους γυμνάσει.

Η Εβίτα που είναι τοξότης στο ζώδιο έχει στοχεύσει για τα καλά τις καρδιές των αντρών αφού με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, δημιουργείται ένας πανικός άνευ προηγουμένου.

Και εν είναι καθόλου υπερβολή αυτά που γράφουμε διότι το κορίτσι δεν υπάρχει πουθενά αλλού σε αυτόν τον κόσμο.

Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δείτε την φωτογραφία της στο instagram και πείτε αν έχετε ξαναδεί τέτοια  τούρμπο κίνηση και πάρτε τα ηρεμιστικά σας με την ησυχία σας.

View this post on Instagram

Εθισμός, παχυσαρκία, νευρική ανορεξία, όλα αυτά είναι κοινωνικά προβλήματα όχι ψυχιατρικά…Συμπυκνώνουν και δηλώνουν ένα ανταγωνισμό του ατόμου με κάποιον στο περιβάλλον του, σχετικά με τον έλεγχο πάνω στο σώμα του!! Όχι στις ακρότητες αγάπησε το σώμα σου και φρόντισε το όσο μπορείς .. βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου ..σε περιμένει ? ——————————————• #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #getfit #getfitwithevita

A post shared by ⒺⓋⒾⓉⒶⓀⒾ️ ??‍♀️?? (@evita_beka) on

 

Διαβάστε περισσότερα