in ,

Άντα Λεούση: Προβλέψεις Ζωδίων για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 15 -17 Ιουνίου 2019

Άντα Λεούση: Προβλέψεις Ζωδίων για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 15 -17 Ιουνίου 2019
Προβλέψεις Ζωδίων για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 15 -17 Ιουνίου 2019

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Το ωροσκόπιο του για το Τριήμερο  15 -17 Ιουνίου από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε να χαλαρώσει. Κάντε κάτι όμορφο και καλό για τον εαυτό σας και μετά για τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους, θα σας πιέσουν ψυχολογικά.Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούριες θέσεις σε ότι θα αφορά το άμεσο συμφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, έχουν παγιωθεί. Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειας σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

Άντα Λεούση: Προβλέψεις Ζωδίων για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 15 -17 Ιουνίου 2019

ΛΕΩΝ: Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε.

Διαβάστε ακόμα:  Επιστήμονες έφτιαξαν χάπι ινσουλίνης για τους διαβητικούς και χαρίζουν χαμόγελα σε χιλιάδες ανθρώπους

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβληματισμούς θα έχετε από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και τη στάση σας απέναντι σε αυτές. Έχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Έρχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούρια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.

Διαβάστε ακόμα:  Μύκητες ποδιών: Πώς μεταδίδονται και πώς μπορείτε να προφυλαχτείτε

ΙΧΘΥΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και στις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Δεν φαντάζεστε τι εισάγει η Αμερική από την Ελλάδα (δεν είναι ελαιόλαδο)

Δεν φαντάζεστε τι εισάγει η Αμερική από την Ελλάδα (δεν είναι ελαιόλαδο)

Survivor spoiler 16/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!-video

Survivor spoiler 16/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!-video