Αγγελική Πέτρου Αποκάλυψη: Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τα λόγια της λίγο πριν τη δολοφονία!

179
Αγγελική Πέτρου Αποκάλυψη- Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τα λόγια της λίγο πριν τη δολοφονία της
Αγγελική Πέτρου Αποκάλυψη- Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τα λόγια της λίγο πριν τη δολοφονία της

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τα τελευταία λόγια της Αγγελικής Πέτρου.Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Αγγελικής Πέτρου στην Κέρκυρα..

..από τον ίδιο της τον πατέρα, επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της… με Αφγανό. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με τα τελευταία λόγια της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, ο σύντροφος της άτυχης 28χρονης μίλησε για το έγκλημα χθες στο «Μαζί σου», στον ΣΚΑΪ.

Σήμερα, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο με τις τελευταίες στιγμές που πέρασε η Αγγελική με τον πατέρα της, λίγες μέρες πριν το άγριο φονικό.

Σ’ αυτό είδαμε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και στις οποίες όλα έμοιαζαν ιδανικά.

Μάλιστα, σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το «Μαζί σου» ακούγεται η νεαρή κοπέλα να δίνει συμβουλές στον πατέρα της για μια παραδοσιακή χορτόπιτα που έφτιαξαν μαζί.

Ακόμα, είδαμε για πρώτη φορά την συνομιλία που είχε η Αντζελίνα με τον Αφγανό σύντροφό της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του πατέρα της.

Διαβάστε ακόμα:  ΚΕΡΚΥΡΑ: Αυτό είναι το ζευγάρι που έκανε τρίο με τον 13χρονο! Ονόματα, κατηγορίες [φωτο]

Στα μηνύματα που αντάλλαξαν τότε ήταν έκδηλη η αγωνία του 26χρονου για την αγαπημένη του, αλλά και η προσπάθειά του να την προστατεύσει μη της συμβεί οτιδήποτε κακό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε την συνέχεια εδώ