ΑΜΑΡΤΙΑ το βαθύ κάθισμα της Μαριάντας Πιερίδη! Θα πάθετε εγκεφαλικό με τον γυμνασμένο…ΤΟΛΜΑΤΕ;

ΑΜΑΡΤΙΑ το βαθύ κάθισμα της Μαριάντας Πιερίδη! Θα πάθετε εγκεφαλικό με τον γυμνασμένο...ΤΟΛΜΑΤΕ;

Και εκεί που την είχαμε χάσει την Μαριάντα Πιερίδη, έκανε την επανεμφάνιση της δυναμικά προκαλώντας έναν μεγάλο χαμό με τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram. Η Μαριάντα Πιερίδη είναι η όμορφη τραγουδίστρια που μας ξελόγιαζε με την σκηνική της παρουσία και τα τραγούδια της την δεκαετία του 1990.

Τώρα το κορίτσι έχει αποτραβηχτεί και ασχολείται με την μαγειρική και την γιόγκα. Όμως σιγά μην δεν έβρισκε τρόπο να απασχολήσει πάλι τα social media  και ειδικότερα το instagram, που το τροφοδοτεί συνεχώς με φωτογραφίες.

Όπως η σημερινή που ανέβασε όπου φοράει ένα κορμάκι ενώ βυθίζεται στο έδαφος και προτρέπει τους φίλους της να μην είναι αδρανείς!

Δείτε τι έγραψε:

“naction breeds doubt and fear. Action breeds confidence and courage. If you want to conquer fear, do not sit home and think about it. Go out and get busy !!! Η αδράνεια δημιουργεί αμφιβολίες και φόβο. Η δράση δημιουργεί εμπιστοσύνη και θάρρος. Αν θέλεις να κατακτήσεις τους φόβους σου, μην κάθεσαι στο σπίτι και το σκεφτείτε!! Βγες έξω και ασχολήσου με κάτι !!!”

View this post on Instagram

Inaction breeds doubt and fear. Action breeds confidence and courage. If you want to conquer fear, do not sit home and think about it. Go out and get busy !!! Η αδράνεια δημιουργεί αμφιβολίες και φόβο. Η δράση δημιουργεί εμπιστοσύνη και θάρρος. Αν θέλεις να κατακτήσεις τους φόβους σου, μην κάθεσαι στο σπίτι και το σκεφτείτε!! Βγες έξω και ασχολήσου με κάτι !!! _________________________________________________ . . . @mariada.s.pieridi . . . @kostaskappaphotography . . . #athloyoga #yogateacher #yoga #influencer #artist #musician #artdirector #familylife #yogalifestyle #yogapose #yogaoutside #yogamom #balance #freeyourmind #thinkpositive #instaphoto #traveling #yogaphotography #yogapractice #yogafit #yogajourney #yogalife #yogainspiration #healthylifestyle #healthyliving #sustainable #wellness #namaste ☮️?? 〽️

A post shared by MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi) on

Διαβάστε περισσότερα