ΑΦΩΝΟΙ! Η Χριστίνα Βραχάλη φόρεσε γόβες και πέταξε τα ΜΠΟΥΤΙΑ έξω! Τα είδαμε ΟΛΑ

ΑΦΩΝΟΙ! Η Χριστίνα Βραχάλη φόρεσε γόβες και πέταξε τα ΜΠΟΥΤΙΑ έξω! Τα είδαμε ΟΛΑ

Η Χριστίνα Βραχάλη είναι η γνωστή αθλητική δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με το υπέροχο σώμα και την άγρια ομορφιά που έχει κερδίσει από την πολυετή ενασχόληση της με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το μπάσκετ. Η Χριστίνα Βραχάλη είναι και απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο ενώ ξεκίνησε την καριέρα από την ΕΡΤ….

Φέτος η όμορφη αθλητικογράφος συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό just the 2 of us όπου διαγωνίζεται μαζί με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Η Χρστίνα Βραχάλη ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του μουσικού διαγωνισμό όπου το Σάββατο θα εμφανιστεί εκ νέου με τον Γιώργο Λιβάνη ζητώντας μάλιστα το “δεκάρι” επειδή φόρεσε δωδεκάποντες γόβες…

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Βραχάλη στο instagram…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το οτι περπάτησα δέκα μέτρα χωρίς να πατήσω την ουρά του φορέματος, χωρίς να πάθω τρίτο χιαστό με τα δωδεκάποντα, είναι δύο σοβαροί λόγοι για να μας χαρίσετε την ψήφο σας το Σάββατο στο @j2us_gr ? Στη φωνή λέω να μην αναφερθώ! ? Eπιστρέφουμε λέμεεεε! Στις 21.00! Στο @opentvgr #j2us #j2usgr #opentv Πόσο ευχαριστώ την υπέρταλαντουχα φίλη μου @elinakor για αυτό το υπέροχο φόρεμα @madameshoushou ❤️ ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali) στις

Διαβάστε περισσότερα