16 εκπληκτικά αξεσουάρ για το κινητό σας που είναι πολύ πρακτικά

272

Τα smartphones έχουν γίνει ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.

Τα χρησιμοποιούμε ως ξυπνητήρια, για επικοινωνία και για πληρωμές.

Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με αυτά,

και εμείς θα σας δώσουμε μια λίστα με φοβερά αξεσουάρ για κινητά smartphone.

Κάποια μοιάζουν σαν να προέρχονταν από ένα επιστημονικό βιβλίο!

Ελέγξτε τα!

16. Θερμόμετρο

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα θερμόμετρο της παλιάς σχολής εάν μπορείτε να μεταβείτε σε ένα ψηφιακό;

Χρησιμοποιήστε

το smartphone σας και αυτό το φοβερό αξεσουάρ για να ελέγξετε τη θερμοκρασία σχεδόν σε οτιδήποτε.

 

15. Θήκη κινητού

Το Cosplay είναι μια σοβαρή επιχείρηση για πολλούς ανθρώπους. Αυτή η ιαπωνική περίπτωση iPhone σίγουρα θα σας μετατρέψει σε έναν χαρακτήρα από ένα διάσημο βιντεοπαιχνίδι!

14. Ελεγκτής παιχνιδιού

Οι λάτρεις των παιχνιδιών θα το αγαπήσουν αυτό! Αυτό σας βοηθά να μάθετε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην οθόνη του smartphone σας!

13. Σετ Παιχνιδιού Arcade

Αυτό είναι ένα αξεσουάρ υψηλότερου επιπέδου. Μια κονσόλα arcade μόνο για σας. Ακριβώς όπως στη δεκαετία του ’80, μπορείτε να παίξτε ένα arcade παιχνίδι.

12. Ψηφιακός μεγεθυντικός φακός

Αυτή η συσκευή λειτουργεί ως μαρκαδοράκι, αλλά γίνεται ακόμα καλύτερη, επειδή βοηθά και στην αποθήκευση των τμημάτων του κειμένου που χρειάζεστε για να επισημάνετε σε ψηφιακή μορφή. Απίστευτο!

11. Θήκη με εργαλεία

Εάν κάνετε πολλά πράγματα, τότε αυτή η θήκη smartphone θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Θα είναι πάντα βολική όταν χρειάζεται να κόψετε ή να ανοίξετε κάτι.

10. Παρακολούθηση δραστηριότητας

Αυτός ο ιχνηλάτης δραστηριότητας μοιάζει με μια καρφίτσα, αλλά σας βοηθά να παρακολουθείτε πόσο δραστήριοι είστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φοβερό!

9. Προβολέας

Ένας προβολέας smartphone! Αυτό είναι βολικό για όσους προτιμούν να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε μια μικρή οθόνη. Μετατρέψτε έναν τοίχο στο δωμάτιό σας σε κινηματογράφο – το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό το εκπληκτικό αξεσουάρ!

8. Έλεγχος αλκοόλ

Δεν είναι μόνο οι αστυνομικοί που θα το βρουν αυτό πολύ χρήσιμο, αλλά και οι άνθρωποι που τους αρέσει να πίνουν περιστασιακά και να μένουν υγιείς. Ένας έλεγχος επιπέδου αλκοόλ είναι αυτό που χρειάζεστε!

7. Έξυπνη γλάστρα

Αν σας αρέσουν τα φυτά, τότε αυτή η έξυπνη γλάστρα είναι αυτό που χρειάζεστε. Θα σας ενημερώσει πότε να ποτίσετε το φυτό σας και αν χρειάζεται περισσότερο ήλιο. Μια πολύ καλή ιδέα να κάνετε το σπίτι σας πιο πράσινο!

6. Έλεγχος υγρασίας δέρματος

Ο έλεγχος του επιπέδου υγρασίας του δέρματος σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος! Απλώς συνδέστε αυτή τη συσκευή στο smartphone σας και αγγίξτε το δέρμα σας.

5. Αποστειρωτής Smartphone

Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για το πόσο ανθυγιεινά είναι τα smartphones, οπότε εδώ είναι μια εντελώς νέα συσκευή για να αποστειρώσετε το κινητό σας. Πείτε αντίο στα βακτηρίδια!

4. Φωτιστικά για Selfie

Αν είστε blogger ή απλά κάποιος που αγαπάει να βγάζει selfie, τότε αυτό το φως/φλας είναι αυτό που χρειάζεστε!

3. Κάρτα ανάγνωσης και Φλασάκι

Ένας αναγνώστης καρτών και ένα φλασάκι σε ένα. Ο τέλειος συνδυασμός για τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το τηλέφωνό σας.

2. Φορητός φορτιστής

Δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας όλα αυτά τα καλώδια! Αυτός ο φορητός φορτιστής θα κάνει τη δουλειά σας χωρίς καμία ταλαιπωρία.

1. Μικροσκόπιο εργαλείο για φωτογραφίες

Η λήψη φωτογραφιών με το smartphone σας έχει φτάσει σε ένα νέο νέο επίπεδο: το μικρο-επίπεδο. Αυτό το μικροσκοπικό αξεσουάρ που τραβάει φωτογραφίες θα σας βοηθήσει!

Πηγή: tilestwra

(Visited 4 times, 1 visits today)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ