Σπανός: «Γι’ αυτό αποκλείω να πάρει πρωτάθλημα ο Ατρόμητος»

127

Την άποψη ότι είναι αδύνατο να κατακτήσει ο Ατρόμητος το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός.

Σε συνέντευξή του στο «Φως των σπορ», ο πρόεδρος των Περιστεριωτών σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα κι εμείς παλεύουμε με σφεντόνες».

Παράλληλα, απάντησε για το ποιος από τους διεκδικητές του τίτλου έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά και για το ποια είναι η θέση του Ατρόμητου στο ενδεχόμενο πώλησης του Γιαννιώτη.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Σπανού

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα: «Εγώ το αποκλείω, οι παίκτες μου όχι! Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, επειδή είμαι στην Ελλάδα, και ξέρω τι γίνεται. Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες».

Για το πότε θα μπορεί να πει ότι ο Ατρόμητος πάει για τον τίτλο: «Αν νικήσουμε στο Περιστέρι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, τότε θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί τους στο Περιστέρι έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή».

Για το ποιος έχει έστω και 1% περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους για να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός! Διότι έχει το DNA του πρωταθλητή, ξέρει τον πρωταθλητισμό, το έχει κάνει και ξανακάνει, έχει την τεχνογνωσία».

Για το ποσό με το οποίο θα έδινε τον Γιαννιώτη τώρα στον Ολυμπιακό: «Με τίποτα! Ο Γιαννιώτης δεν παραχωρείται τώρα, δεν πωλείται, είναι η μόνη θέση που δεν πουλάμε όσα και αν μας δώσουν! Ο Γιαννιώτης θα φύγει το καλοκαίρι με τη ρήτρα».

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Διαβάστε ακόμα:  Τέλος από εθνική Βοσνίας ο Ιμπίσεβιτς