Δείτε Το Απίστευτο… Πακετάρισμα Μιας Aston Martin Vulcan [Βίντεο]

394

Mία Aston Martin Vulcan των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ έχει (ή μάλλον επιβάλλεται να έχει) πολλές ιδιαιτερότητες. Και μία από αυτή εμφανίζεται στο βίντεο που παραθέτουμε, όπου ο ιδιοκτήτης της, μετά από μερικούς γύρους στην πίστα Circuit of the Americas σε θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών Κελσίου εντόπισε κάποια θαμπάδα και μερικές ατέλειες στο κάλυμμα από βινύλιο στο εμπρός καπό και τους προφυλακτήρες.


Όπως βλέπουμε η υπ’ αριθμόν 16 Vulcan από τις 24 που κατασκευάστηκαν οδηγήθηκε σε ένα ειδικό συνεργείο το οποίο αντικατέστησε την φθαρμένη επιφάνεια με καινούργια. Η δουλειά που γίνεται σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο είναι εντελώς χειρουργική και το τελικό αποτέλεσμα δικαιολογεί την όλη προσπάθεια.

Μετά από αρκετές εργατοώρες και προσεκτική δουλειά με ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο -το σήμα της μόνο κάνει 20.000 λίρες- η Vulcan έγινε ξανά “καινούργια” και πήρε τον δρόμο για το… τρέιλερ μιας και δεν επιτρέπεται η χρήση της σε δημόσιους δρόμους. Όσο για το κόστος της ανανέωσής της, αυτό δεν έγινε γνωστό, αν και από τους υπολογισμούς μας θα είναι πολλές δεκάδες χιλιάδες δολάρια για μία τόσο περίτεχνη και εξειδικευμένη δουλειά

Διαβάστε ακόμα:  Το γνώριζες; Γιατί κάποιοι άνθρωποι τρίζουν τα δόντια τους τη νύχτα

Πηγή: autonea

Διαβάστε την συνέχεια εδώ